Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Σκληρή ανακοίνωση από 21 μέλη του Ποταμιού Κορινθίας: “Η Κορινθία, δεν έχει ανάγκη από κομήτες που πέφτουν από τον ουρανό”

Πηγή Loutrakiblog.gr

Στην τελευταία εκλογική μάχη του Ιανουαρίου, τόσο οι υποψήφιοι βουλευτές όσο και οι φίλοι και οι εθελοντές, αγωνιστήκαμε για να «συστήσουμε» στην Κορινθία ένα νέο Ευρωπαϊκό κόμμα που δεν φοβάται να κάνει τις βαθιές τομές, τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και δεν έχει καμία σχέση με τον παλαιοκομματισμό και τα βαρίδια του παρελθόντος. Το Ποτάμι…

Τα καταφέραμε! Το  Ποτάμι, αναδείχθηκε ως η 3η δημοκρατική δύναμη στην Κορινθία με 5.038 ψήφους, συγκεντρώνοντας παράλληλα το μεγαλύτερο ποσοστό μεταξύ των νομών της Πελοποννήσου. Εχθρός του καλού όμως, είναι το καλύτερο. Επόμενος στόχος, ήταν η επίτευξη ενός καλύτερου εκλογικού αποτελέσματος.

Λίγες ημέρες μετά την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του Ποταμιού στο Λουτράκι με τον βουλευτή κ. Χάρη Θεοχάρη (τη μόνη στο Νομό με τόσο μεγάλη προσέλευση κόσμου), ανακοινώθηκαν οι λίστες των κομμάτων. Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το όνομα του πρώτου σε ψήφους στο Νομό Κορινθίας (αλλά και σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου), κ. Παναγιώτη Στυλιανίδη, απουσίαζε! Στη θέση του, τοποθετήθηκε ο παντελώς άγνωστος στην Κορινθία (εκτός από τις τηλεοπτικές σειρές) κ. Αντώνης Καφεντζόπουλος.

Εμείς, οι εθελοντές του Ποταμιού στην Κορινθία συνταχθήκαμε στο Ποτάμι, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να γίνει ο καταλύτης για την αλλαγή όλων των παλαιοκομματικών νοοτροπιών. Όχι το Κίνημα που θα τις υιοθετήσει και θα τις συνεχίσει.

Θεωρούμε αντιδεοντολογικό και αντιδημοκρατικό ο αρχηγός ή μια ολιγομελής επιτροπή να παρεμβαίνει πραξικοπηματικά στη βούληση του εκλογικού σώματος. Άλλωστε, στην απόφαση για τη στελέχωση της λίστας του Ποταμιού στην Κορινθία ουδέποτε ρωτήθηκε ή κατέθεσε πρόταση κάποιος από εμάς.

Ίσως τα 15 μέλη της τοπικής ομάδας του Ποταμιού της Νεμέας, που πριν λίγους μήνες παραιτήθηκαν, να γνώριζαν κάτι παραπάνω για το τι θα ακολουθούσε….

Έχουμε την υποχρέωση, ως εκ τούτου, απέναντι στους Κορίνθιους που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στην τελευταία εκλογική μάχη του Ιανουαρίου, να διαφοροποιηθούμε από τις επιλογές της κεντρικής διοίκησης του Ποταμιού. Αυτές οι ενέργειες φέρνουν στο νου μας άλλες καταστάσεις, προσβάλλουν την δημοκρατία αλλά και την νοημοσύνη των εθελοντών του Ποταμιού αλλά και όλης της Κορινθίας.

Η Κορινθία, δεν έχει ανάγκη από κομήτες που πέφτουν από τον ουρανό αλλά από ανθρώπους που ζουν εδώ, δραστηριοποιούνται εδώ, γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα του Νομού και έχουν προτάσεις και λύσεις.

21 μέλη του Ποταμιού της Κορινθίας
(Τα ονόματα είναι στη διάθεση όσων το επιθυμούν)

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button