Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

ΠΕΡΙΣΦΊΓΓΕΙ ΚΑΙ ΆΛΛΟ ΤΗΝ ΑΝΑΊΤΙΑ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΎ Ο ΔΕΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΙ ΜΌΝΟ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙΣ ΚΕΝΟΎ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΤΟΥ ΜΑΐΟΥ…

Του Δημήτρη Καραπατά
  Δεν ανοίγει κανένας δρόμος για την υλοποίηση του έργου του προαστιακού Λουτρακίου, όπως αναφέρει ο δημοσιολόγος  (που είναι το μειράκιο του Δέδε) Νίκος Καραγιάννης από το ypodomes.com. και τα δημοσιεύματα, αθηναϊκων μέσων ενημέρωσης που αναπαρήγαγαν την είδηση, το περασμένο Σαββατοκύριακο!
 Το έργο οδεύει όπισθεν ολοταχώς, αφού
δεν φτάνει που  δεν συμβασιοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτεμβρίο, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί και σταμάτησε με μια καταφανώς προσυνεννοημένη ένσταση μεταξύ των εργολάβων, δεν φτάνει που “ροκάνισαν” τον περασμένο  Οκτώβριο και Νοέμβριο για να διαπιστωθεί, εάν τελικά διέθετε ή όχι ο αρχικός ανάδοχος ένα έγγραφο, δεν φτάνει που τον περασμένο Δεκέμβριο και τον τρέχοντα Γενάρη δεν έστειλαν το έργο στο εκλεκτικό συνέδριο, όπως θα έπρεπε να είχαν κάνει ήδη, από το περασμένο καλοκαίρι και ανακοινώνουν ότι τώρα, ύστερα από τόσους χαμένους μήνες θα το πράξουν, αλλά στον ορίζοντα φάνηκε και η  νέα τρικλοποδιά του Γιώργου Δέδε για τον προαστιακού του Λουτρακίου!
 Που είναι σύμφωνα και με τα επίμαχα δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου, η αδιανόητη και θνήσκουσα για τα συμφέροντα του τόπου, είσοδος του συγκεκριμένου έργου στην βουλή, για να αποσπάσει, υποτίθεται, ψήφο έγκρισης! Υπονομευμένη και παρελκυστική διαδικασία της τελευταίας στιγμής, που αποτελεί την μεγαλύτερη προσβολή για την νοημοσύνη του πολίτη!
  Ειδικά όταν  κάτι τέτοιο,  δεν προκύπτει, ούτε από το χρονοδιάγραμμα που έδωσε το κυβερνητικό κλιμάκιο με σημαίες και ταμπούρλα, πριν από ένα χρόνο από το Δημαρχείο Λουτρακίου, αλλά ούτε από την  ισχύουσα νομοθεσία, αφού το συγκεκριμένο έργο έχει κατασκευαστικό κόστος, πολύ μικρότερο  των 20 εκ. €!
Ειρήσθω εν παρόδω,  ο άνθρωπος τους, που ανακοινώνει τις ενέργειες τους από το ypodomes.com Νίκος Καραγιάννης και είχε προαναγγείλει τις ενστάσεις μεταξύ των εργολάβων τον περασμένο Σεπτεμβρίο, τώρα με το νέο του άρθρο, προαναγγέλλει ορθά κοφτά, ότι το έργο δεν πρόκειται  σε καμία των περιπτώσεων, να έχει ξεκινήσει, πριν από τις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου!
Προσαρτήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Δήμας
 Και τα ανωτέρω εκτεθέντα, με πολιτική ουρά του Γιώργου Δέδε, τον πρόθυμος-άγνωστο γιατί- Χρήστο Δήμα! Που εδώ και 4 χρόνια βρίσκεται σε ωκεάνια πολιτική αποχαύνωση!  Ενώ με την δημόσια επηρμένη απάντηση του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το βράδυ της Κυριακής, αρνήθηκε στον γράφοντα, επίσημα, να πράξει το θεσμικό του καθήκον, που είναι η άσκηση  κοινοβουλευτικού έλεγχου στην Εθνική αντιπροσωπεία, για όσα κάνουν οι κόκκινοι συνοδοιπόροι του, με το  μπλοκάρισμα του έργου, αποδεικνύοντας την προσάρτηση του, για αυτό το θέμα, στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ!
 Κινούμενος και αυτός, εκτός δημοκρατικού πολιτεύματος και δημοσίων συμφερόντων, πάρα το γεγονός, ότι ομοθυμαδόν οι φορείς του δήμου έχουν υπογράψει για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, το ανώτατο θεσμικό όργανο, έχει λάβει 3+1 ειλημμένες αποφάσεις για το θέμα, ενώ με τις υποδείξεις των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Λουτρακίου έχουν εκπονηθεί οι οριστικές μελέτες, με τις περιβαντολογικές αδειοδοτήσεις και το έργο προβλέπεται τόσο  από το ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας, όσο και από τον Νόμο 4277/2014 του Ελληνικού κράτους! 
Εγείροντας πολλαπλάσια ερωτήματα για τους λόγους που οδηγούν τον Χρήστο Δήμα, να βδελύσσεται επί του πρακτέου, τα συμφέροντα 17. 000 δημοτών και 100.000 παραθεριστών του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων,  για τους οποίους  διατυμπανίζει, πως δήθεν μου τάχα μου, νοιάζεται!
Για το κλου της υπόθεσης, υπενθυμίζεται, ότι ο συγκυριακός δημοκράτης και “Καίσαρας” των ανακοινώσεων για τον προαστιακό του Λουτρακίου Γιώργος Δέδες, που έχει προ πολλού μετατραπεί σε ένα απέραντο νεκροταφείο υποσχέσεων, που μέσα του ενταφιάζονται, ουχί μόνο τα δημόσια συμφέροντα, αλλά και κάθε κύτταρο Δημοκρατίας, έφτασε μέχρι το σημείο της τεκτονικής κοροϊδίας, το 2013, να στήνει με χυδαίο τρόπο, φαρσοκωμωδία από τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό του Ισθμού, αναγγέλλοντας την έναρξη των εργασιών κατασκευής του έργου, που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ!
Πολιτικοί τυχοδιωκτισμοί που αποκαλύπτουν και  προοιωνίζουν, ότι το κύκλωμα Δέδε, ακόμα και τώρα, αδίστακτα και ξεδιάντροπα όχι μόνο δεν ανακρούει πρύμναν, μπροστά στην θρυαλλίδα αποκαλύψεων, αλλά περισφίγγει και άλλο την αναίτια χρονοτριβή του προαστιακού, ώστε  να περάσει μόνο με ανακοινώσεις κενού περιεχομένου από τα Καυδιάνα Δίκρανα των εκλογών του Μαΐου. Με μοναδικό στόχο  να υφαρπάξουν την ψήφο του εκλογικού σώματος, ώστε στην  συνέχεια να παραστήσουν  τους δημοκρατικά εκλεγμένους  αιρετούς, για να ξανά σταματήσουν τις διαδικασίες υλοποίησης του έργου, όπως έκαναν μέχρι τώρα, από το 2010, προς δόξα των αγρίων επιδιώξεων τους …
Το δήθεν αποκρυσταλλωμένο τους επίτευγμα, δεν είναι τίποτα άλλο, από ένας φερετζές που επινοήθηκε για να κρύψει την συμμετοχή τους στην πρωτοφανή καταστρατήγηση των δημοσίων συμφερόντων. Ανεξάρτητα με τα πόσα άθλια show, σαν τα περσινά, έχουν προγραμματίσει να “στήσουν” μέχρι τις επερχόμενες εκλογές από το Δημαρχείο Λουτρακίου, για να πείσουν, συλλήβδην, πως εν τω άμα & το θάμα, προσχώρησαν ξαφνικά στα δημόσια συμφέροντα…
ΥΓ Είθισται ο γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών Γιώργος Δέδες, να παρουσιάζει σήμερα, το τι θα κάνει αύριο, αλλά όταν έρχεται το αύριο, πότε του δεν εξηγεί, γιατί δεν έγινε αυτό που παρουσίασε χθες!
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button