Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Πέτρος Τατούλης: «Μετατρέπουμε την Κορινθία στην πύλη της Πελοποννήσου» (video – φώτο)

«Στόχος μας είναι η Κορινθία να λάβει τη θέση που της αξίζει ως πύλη της Πελοποννήσου» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης από την Κόρινθο, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου, σημειώνοντας

ταυτόχρονα ότι «η Κόρινθος και η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας είναι εξαιρετικά ευεργετημένες από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, υπάρχουν ωστόσο σημαντικά ζητήματα, τα οποία αντιμετωπίζουμε καθημερινά».

Ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα των εργαζομένων στο Χαμόγελο του Παιδιού στην Αρχαία Κόρινθο, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έθεσε προ ημερησίας διάταξης θέμα στο Συμβούλιο την υιοθέτηση ψηφίσματος για τη στήριξη του, το οποίο υπερψηφίστηκε ομόφωνα. Ο κ. τατούλης δήλωσε για το θέμα αυτό ότι «σε οποιαδήποτε προτεινόμενη λύση για το χώρο η Περιφερειακή αρχή θα κάνει τα μέγιστα γιατί πιστεύουμε στο θεσμό και τη λειτουργία του ιδρύματος και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και την αρωγή μας στα φιλοξενούμενα παιδιά και τους εργαζομένους».

Νωρίτερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη, το Δήμαρχο Λουτρακίου κ. Γεώργιο Γκιώνη, τη Θεματική Αντιπεριφερειάρχη κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, το Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Άγγελο Παπαγγελόπουλο, τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. κ. Κωνσταντίνο Λέγγα, Απόστολο Παπαφωτίου, Γεώργιο Πετρίτση, Αθανάσιο Γκίκα, Αλέξιο Αλεξόπουλο και Ευρυπίδη Γκιάτα και τον πρώην Δήμαρχο Λουτρακίου κ. Κώστα Λογοθέτη πραγματοποίησαν τα εγκαίνια του οδικού άξονα Λίμνη Βουλιαγμένης – Περαχώρα, ο οποίος θα υποστηρίξει και θα ενισχύσει το δυναμικά αναπτυσσόμενο τουριστικό προϊόν της περιοχής. Επισκέφθηκαν επίσης το ναό του Αγίου Αθανασίου στα Πίσια, ο οποίος μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο αναπλάστηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και την περιοχή της Παλαιόβρυσης, η οποία επίσης αναπλάστηκε με ευθύνη της Περιφέρειας, έργα σημαντικά και πάγια αιτήματα χρόνων από την τοπική κοινωνία.

Εγκαινιάστηκε σήμερα ο δρόμος που συνδέει την Περαχώρα με την περιοχή του Ηραίου και της λίμνης Βουλιαγμενης (video)

 

 

 

 

korinthostv.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button