Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Σλοβενία: Μητέρα ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη 2χρονη κόρη της

Ένας πατέρας αναγκάστηκε να δώσει το τελευταίο φιλί στη 2 ετών κόρη του, καθώς αυτή έφευγε από τη ζωή σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου. Την ίδια στιγμή, η πρώην σύζυγός του και ο σύντροφός της συνελήφθησαν για την τραγική κατάληξη που είχε το παιδί.

Ο Senad Kardasevic έδωσε στη μικρή Arina ένα τελευταίο φιλί πριν αυτή φύγει από τη ζωή μετά από θανάσιμους τραυματισμούς. Η μαμά της, Sanda Alibabic είναι ύποπτη για τον ξυλοδαρμό της κόρης της μέχρι θανάτου στο σπίτι της στο Jesenice, στη Σλοβενία, με τη βοήθεια του φίλου της, Mirzan Jakupi.

Ο Senad Kardasevic ήταν στο δρόμο για να επισκεφθεί την κόρη του, Arina όταν πήρε μια κλήση από τους γιατρούς που του είπαν ότι ήταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

Η ίδια της η μητέρα είχε καλέσει νωρίτερα ασθενοφόρο λέγοντας ότι η κόρη της είχε πέσει δύο φορές πάνω σε καλοριφέρ. Αλλά το παιδί ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση με σπασμένα οστά και μελανιασμένο σώμα. Το πρόσωπό της ήταν πάρα πολύ πρησμένο και χρειαζόταν άμεση ιατρική φροντίδα, με αποτέλεσμα οι γιατροί να γίνουν καχύποπτοι με το ζευγάρι και να καλέσουν την αστυνομία.

Οι εικόνες από τον πατέρα του κοριτσιού να κλαίει δίπλα στο κρεβάτι του, όπως αυτή ήταν τυλιγμένη με επιδέσμους και συνδεδεμένη με ένα μηχάνημα αναπνοής, συγκλονίζουν και πολλοί χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα απαιτούν δικαιοσύνη.

Η Arina πέθανε μόλις δύο μέρες αργότερα στο νοσοκομείο και το ζευγάρι συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Κρατούνται στη φυλακή, ενώ η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να κατηγορηθούν για φόνο.

lastkiss1lastkiss2lastkiss3lastkiss4

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button