Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Ξεχωρίζοντας στη Σαγκάη . Κόσμος διακρίνεται στο σιδηροδρομικό σταθμό της Σαγκάης. 

REUTERS / ALY SONG

Κόσμος διακρίνεται στο σιδηροδρομικό σταθμό της Σαγκάης.

Μονέ, Ρενουάρ και Σαγκάλ στο Παρίσι. Πίνακες ζωγραφικής των Μονέ, Ρενουάρ και Σαγκάλ προβάλλονται στην παρουσίαση της ψηφιακής έκθεσης ζωγραφικής «Μονέ, Ρενουάρ και Σαγκάλ: Ταξίδια στη Μεσόγειο» που φιλοξενείται στο κέντρο τεχνών Atelier des Lumieres του Παρισιού. 

REUTERS / BENOIT TESSIER

Πίνακες ζωγραφικής των Μονέ, Ρενουάρ και Σαγκάλ προβάλλονται στην παρουσίαση της ψηφιακής έκθεσης ζωγραφικής «Μονέ, Ρενουάρ και Σαγκάλ: Ταξίδια στη Μεσόγειο» που φιλοξενείται στο κέντρο τεχνών Atelier des Lumieres του Παρισιού.

Αμμοθύελλα στην Υεμένη. Αμμοθύελλα »πνίγει» το σκηνικό στη Σαναά της Υεμένης. 

REUTERS / MOHAMED AL-SAYAGHI

Αμμοθύελλα »πνίγει» το σκηνικό στη Σαναά της Υεμένης.

Αναχώρησαν από τη Λέσβο οι διμοιρίες των ΜΑΤ. Δυνάμεις της αστυνομίας (διμοιρίες ΜΑΤ - ΥΜΕΤ) αναχωρούν από το λιμάνι της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στις χθεσινές συγκρούσεις στην περιοχή Διαβολόρεμα και στις επιταγμένες εκτάσεις Καβακλή και Καράβα, στη Λέσβο τραυματίστηκαν 43 αστυνομικοί και 10 πολίτες. Στη Χίο τραυματίστηκαν οκτώ αστυνομικοί, όταν τους επιτέθηκαν, μέσα στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν, διαμαρτυρόμενοι πολίτες.  

ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

Δυνάμεις της αστυνομίας (διμοιρίες ΜΑΤ – ΥΜΕΤ) αναχωρούν από το λιμάνι της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στις χθεσινές συγκρούσεις στην περιοχή Διαβολόρεμα και στις επιταγμένες εκτάσεις Καβακλή και Καράβα, στη Λέσβο τραυματίστηκαν 43 αστυνομικοί και 10 πολίτες. Στη Χίο τραυματίστηκαν οκτώ αστυνομικοί, όταν τους επιτέθηκαν, μέσα στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν, διαμαρτυρόμενοι πολίτες.

 

Μοναξιά στο Μιλάνο. Σπάνιες ήσυχες στιγμές «απολαμβάνει» η κεντρική πλατεία του Μιλάνου που έχει ερημώσει λόγω της εξάπλωσης του Covid-19 στη Λομβαρδία. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Ιταλία, η οποία αποτελεί αυτή τη στιγμή του επίκεντρο του Covid-19 στην Ευρώπη,  εκτινάχθηκε στα 400. 

REUTERS / YARA NARDI

Σπάνιες ήσυχες στιγμές «απολαμβάνει» η κεντρική πλατεία του Μιλάνου που έχει ερημώσει λόγω της εξάπλωσης του Covid-19 στη Λομβαρδία. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Ιταλία, η οποία αποτελεί αυτή τη στιγμή του επίκεντρο του Covid-19 στην Ευρώπη,  εκτινάχθηκε στα 400.

Ψάρεμα στη Γάζα. Ψαράδες σπρώχνουν τη βάρκα τους σε παραλία στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας. 

REUTERS / MOHAMMED SALEM

Ψαράδες σπρώχνουν τη βάρκα τους σε παραλία στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας.

Αιματηρά επεισόδια στο Νέο Δελχί. Τριάντα τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο Νέο Δελχί στα πιο αιματηρά επεισόδια που έχουν ξεσπάσει εδώ και δεκαετίες στην ινδική πρωτεύουσα, εξαιτίας του νόμου για την παροχή ιθαγένειας, σύμφωνα με νέο απολογισμό των νοσοκομειακών αρχών.

REUTERS / ADNAN ABIDI

Τριάντα τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο Νέο Δελχί στα πιο αιματηρά επεισόδια που έχουν ξεσπάσει εδώ και δεκαετίες στην ινδική πρωτεύουσα, εξαιτίας του νόμου για την παροχή ιθαγένειας, σύμφωνα με νέο απολογισμό των νοσοκομειακών αρχών.

Covid-19: 1.595 κρούσματα στη Νότια Κορέα. Εργασίες απολύμανσης στη Σεούλ. Aκόμη 334 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού κατέγραψαν το περασμένο εικοσιτετράωρο οι υγειονομικές αρχές της Νότιας Κορέας, εξέλιξη η οποία αυξάνει το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί στην ασιατική χώρα σε 1.595, όπως ανακοίνωσαν σήμερα τα Κορεατικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (KCDC).

REUTERS / KIM HONG-JI

Εργασίες απολύμανσης στη Σεούλ. Aκόμη 334 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού κατέγραψαν το περασμένο εικοσιτετράωρο οι υγειονομικές αρχές της Νότιας Κορέας, εξέλιξη η οποία αυξάνει το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί στην ασιατική χώρα σε 1.595, όπως ανακοίνωσαν σήμερα τα Κορεατικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (KCDC).

Χιονόπτωση στη Σαουδική Αραβία . Ένας άνδρας κάθεται σε τέντα μπροστά από αναμμένη φωτιά για να προστατευθεί από το κρύο στην περιοχή Ταμπούκ, στη  Σαουδική Αραβία .   

REUTERS / STRINGER

Ένας άνδρας κάθεται σε τέντα μπροστά από αναμμένη φωτιά για να προστατευθεί από το κρύο στην περιοχή Ταμπούκ, στη  Σαουδική Αραβία .

 

Έντονη βραδιά στη Λέσβο . Στιγμιότυπο από τις συγκρούσεις που σημειώθηκαν το βράδυ έξω από το στρατόπεδο Κυριαζή στην περιοχή Παγανής, στην έξοδο της Μυτιλήνης προς το κεντρικό νησί. Στο στρατόπεδο αυτό λειτουργούν πολλές εν ενεργεία στρατιωτικές μονάδες και, όπως φαίνεται, χρησιμοποιήθηκε για την ασφαλή διαμονή διμοιριών ΜΑΤ, που επέστρεφαν από τις θέσεις όπου διαδραματίστηκαν επεισόδια στην περιοχή του Διαβολορέματος.

REUTERS / ELIAS MARCOU

Στιγμιότυπο από τις συγκρούσεις που σημειώθηκαν το βράδυ έξω από το στρατόπεδο Κυριαζή στην περιοχή Παγανής, στην έξοδο της Μυτιλήνης προς το κεντρικό νησί. Στο στρατόπεδο αυτό λειτουργούν πολλές εν ενεργεία στρατιωτικές μονάδες και, όπως φαίνεται, χρησιμοποιήθηκε για την ασφαλή διαμονή διμοιριών ΜΑΤ, που επέστρεφαν από τις θέσεις όπου διαδραματίστηκαν επεισόδια στην περιοχή του Διαβολορέματος.

Δημοφιλής για πολλούς Αιγύπτιους ο Μουμπάρακ. Δεν είχε μόνο εχθρούς, αλλά και πολλούς φίλους ο αποθανών πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ, όπως καταμαρτυρά και το φωτογραφικό στιγμιότυπο από την κηδεία του χθες στο Κάιρο. Ο Μουμπάρακ κυβέρνησε επί 30 χρόνια τη χώρα και ανατράπηκε το 2011 υπό το βάρος της λαϊκής εξέγερσης. 

REUTERS / MOHAMED ABD EL GHANY

Δεν είχε μόνο εχθρούς, αλλά και πολλούς φίλους ο αποθανών πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ, όπως καταμαρτυρά και το φωτογραφικό στιγμιότυπο από την κηδεία του χθες στο Κάιρο. Ο Μουμπάρακ κυβέρνησε επί 30 χρόνια τη χώρα και ανατράπηκε το 2011 υπό το βάρος της λαϊκής εξέγερσης.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button