Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Ξανά αναβρασμός στο Χονγκ Κονγκ. Διαδηλωτές προερχόμενοι από τον τομέα της υγείας διαδηλώνουν στο Χονγκ Κονγκ κατά του νομοσχεδίου για την έκδοση υπόπτων στην Κίνα.

REUTERS / ELOISA LOPEZ

Διαδηλωτές προερχόμενοι από τον τομέα της υγείας διαδηλώνουν στο Χονγκ Κονγκ κατά του νομοσχεδίου για την έκδοση υπόπτων στην Κίνα.

Κλασικά και πολύχρωμα. Ένα πολύχρωμο Citroen 2CV διακρίνεται σε εκδήλωση αφιερωμένη στο εμβληματικό αυτοκίνητο στο Σάμομπορ (Κροατία). Φέτος επίσης η Citroen συμπληρώνει 100 χρόνια λειτουργίας. 

REUTERS / ANTONIO BRONIC

Ένα πολύχρωμο Citroen 2CV διακρίνεται σε εκδήλωση αφιερωμένη στο εμβληματικό αυτοκίνητο στο Σάμομπορ (Κροατία). Φέτος επίσης η Citroen συμπληρώνει 100 χρόνια λειτουργίας.

Εικαστική έκθεση στο Βιετνάμ. Ένα κοριτσάκι τρέχει στους χώρους της έκθεσης «Reduce» που διοργανώνεται στο Γαλλικο Πολιτιστικό Κέντρο στο Ανόι (Βιετνάμ). Η έκθεση φιλοξενεί καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις φτιαγμένες από πλαστικά μπουκάλια, κονσέρβες και δοχεία. 

REUTERS / KHAM

Ένα κοριτσάκι τρέχει στους χώρους της έκθεσης «Reduce» που διοργανώνεται στο Γαλλικο Πολιτιστικό Κέντρο στο Ανόι (Βιετνάμ). Η έκθεση φιλοξενεί καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις φτιαγμένες από πλαστικά μπουκάλια, κονσέρβες και δοχεία.

Διαφήμιση στο Εδιμβούργο . Περφόρμερς μοιράζουν φυλλάδια στο Βασιλικό Μίλι (The Royal Mile) στο Εδιμβούργο (Σκωτία, Μεγάλη Βρετανία), σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν κοινό για το σόου τους. 

REUTERS / Russell Cheyne

Περφόρμερς μοιράζουν φυλλάδια στο Βασιλικό Μίλι (The Royal Mile) στο Εδιμβούργο (Σκωτία, Μεγάλη Βρετανία), σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν κοινό για το σόου τους.

Εορτασμοί στο Ελ Σαλβαδόρ. Μαθητές παίρνουν μέρος στην παρέλαση που σηματοδοτεί την έναρξη των εορτασμών για τον πολιούχο άγιο της πόλης του Σαν Σαλβαδόρ (Ελ Σαλβαδόρ), τον «Ιερό Σωτήρα του Κόσμου» (El Divino Salvador del Mundo).

REUTERS / JOSE CABEZAS

Μαθητές παίρνουν μέρος στην παρέλαση που σηματοδοτεί την έναρξη των εορτασμών για τον πολιούχο άγιο της πόλης του Σαν Σαλβαδόρ (Ελ Σαλβαδόρ), τον «Ιερό Σωτήρα του Κόσμου» (El Divino Salvador del Mundo).

Photobomb από τον Ταραντίνο. Ο σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο χαλάει τη φωτογραφία των Μπραντ Πιτ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μάργκοτ Ρόμπι στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Once Upon a Time in Hollywood» στο Βερολίνο. 

REUTERS / Fabrizio Bensch

Ο σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο χαλάει τη φωτογραφία των Μπραντ Πιτ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μάργκοτ Ρόμπι στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Once Upon a Time in Hollywood» στο Βερολίνο.

Ελβετία: Αεροπορική επίδειξη... ανεξαρτησίας. Μοίρα επιδείξεων ίπταται πάνω από τη λίμνη της Γενεύης στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής εορτής της Ελβετίας για την επέτειο της απόφασης των αντιπροσώπων τριών καντονιών να συνάψουν συμμαχία εναντίον της δυναστείας των Αψβούργων «τις πρώτες μέρες του Αυγούστου» του 1291. Η πρώτη αυτή Ένωση κρατιδίων αποτέλεσε τον πυρήνα γύρω από τον οποίο οικοδομήθηκε με το πέρασμα των αιώνων η Ελβετική Ομοσπονδία. Στη διαμόρφωση του ελβετικού κράτους σπουδαίο ρόλο έπαιξε ο Ιωάννης Καποδίστριας ως απεσταλμένος του Τσάρου Αλεξάνδρου Α’. Ήταν ο εμπνευστής της ελβετικής ουδετερότητας, αλλά και αυτός που έπεισε τα καντόνια της Γενεύης και της Λωζάννης να προσαρτιστούν στην ελβετική συμπολιτεία.

REUTERS / DENIS BALIBOUSE

Μοίρα επιδείξεων ίπταται πάνω από τη λίμνη της Γενεύης στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής εορτής της Ελβετίας για την επέτειο της απόφασης των αντιπροσώπων τριών καντονιών να συνάψουν συμμαχία εναντίον της δυναστείας των Αψβούργων «τις πρώτες μέρες του Αυγούστου» του 1291. Η πρώτη αυτή Ένωση κρατιδίων αποτέλεσε τον πυρήνα γύρω από τον οποίο οικοδομήθηκε με το πέρασμα των αιώνων η Ελβετική Ομοσπονδία. Στη διαμόρφωση του ελβετικού κράτους σπουδαίο ρόλο έπαιξε ο Ιωάννης Καποδίστριας ως απεσταλμένος του Τσάρου Αλεξάνδρου Α’. Ήταν ο εμπνευστής της ελβετικής ουδετερότητας, αλλά και αυτός που έπεισε τα καντόνια της Γενεύης και της Λωζάννης να προσαρτιστούν στην ελβετική συμπολιτεία.

Διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη. Στιγμιότυπο από την παράσταση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη για τα θύματα στη Χαλκιδική και την κλιματική αλλαγή. 

INTIME NEWS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από την παράσταση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη για τα θύματα στη Χαλκιδική και την κλιματική αλλαγή.

Επίδειξη μόδας για... γάτες. Η κυρία Parberry φορώντας ένα φόρεμα ισπανικής έμπνευσης συμμετέχει στο Cat Fashion Show που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Algonquin του Μανχάταν (Νέα Υόρκη, ΗΠΑ). 

REUTERS / JEENAH MOON

Η κυρία Parberry φορώντας ένα φόρεμα ισπανικής έμπνευσης συμμετέχει στο Cat Fashion Show που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Algonquin του Μανχάταν (Νέα Υόρκη, ΗΠΑ).

Ψυχεδελικές καταστάσεις στην Ουγγαρία. Στιγμιότυπο από το 7ήμερο μουσικό φεστιβάλ O.Z.O.R.A. που διοργανώνεται στην Οζόρα (Ουγγαρία). Το φεστιβάλ συνδυάζει την ψυχεδελική μουσική με την αγάπη για το περιβάλλον και την συναισθηματική νοημοσύνη με την πνευματική ευαισθησία. Στις 7 ημέρες διεξαγωγής του λαμβάνουν χώρα συναυλίες, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, υπόγειες παραστάσεις τσίρκου και διαλέξεις. 

EPA / Balazs Mohai

Στιγμιότυπο από το 7ήμερο μουσικό φεστιβάλ O.Z.O.R.A. που διοργανώνεται στην Οζόρα (Ουγγαρία). Το φεστιβάλ συνδυάζει την ψυχεδελική μουσική με την αγάπη για το περιβάλλον και την συναισθηματική νοημοσύνη με την πνευματική ευαισθησία. Στις 7 ημέρες διεξαγωγής του λαμβάνουν χώρα συναυλίες, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, υπόγειες παραστάσεις τσίρκου και διαλέξεις.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button