Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Διαμαρτυρία της Greenpeace στην Βουδαπέστη. Δύο αγάλματα φαλαινών από πλαστικό τοποθέτησε η Greenpeace έξω από το Κοινοβούλιο στην Βουδαπέστη στα πλαίσια διαμαρτυριών για την χρήση του πλαστικού που επιβαρύνει την θαλάσσια ρύπανση.

EPA / ZSOLT SZIGETVARY

Δύο αγάλματα φαλαινών από πλαστικό τοποθέτησε η Greenpeace έξω από το Κοινοβούλιο στην Βουδαπέστη στα πλαίσια διαμαρτυριών για την χρήση του πλαστικού που επιβαρύνει την θαλάσσια ρύπανση.

Ημέρα Ανεξαρτησίας στην Αργεντινή. Στρατιώτες στο Μπούενος Άιρες παρελαύνουν κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων για την Ημέρα Ανεξαρτησίας, η οποία εορτάζεται στις 9 Ιουλίου.

EPA / Juan Ignacio Roncoroni

Στρατιώτες στο Μπούενος Άιρες παρελαύνουν κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων για την Ημέρα Ανεξαρτησίας, η οποία εορτάζεται στις 9 Ιουλίου.

Νέες πλημμύρες στην Κίνα. Διασώστες κουβαλούν μία γυναίκα μέσα σε μία φουσκωτή πισίνα, καθώς δρόμοι πλημμύρισαν και σπίτια καταστράφηκαν μετά από πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις στην Πινγκξιάνγκ στην επαρχία Τσιανγκσί.

REUTERS / China Stringer Network

Διασώστες κουβαλούν μία γυναίκα μέσα σε μία φουσκωτή πισίνα, καθώς δρόμοι πλημμύρισαν και σπίτια καταστράφηκαν μετά από πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις στην Πινγκξιάνγκ στην επαρχία Τσιανγκσί.

Παρέα στο ηλιοβασίλεμα. Στιγμιότυπο από την Σκάλα Νέας Μηχανιώνας.

INTIME NEWS / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στιγμιότυπο από την Σκάλα Νέας Μηχανιώνας.

Το έθιμο του Σαν Φερμίν. Στην Παμπλόνα της Ισπανίας αυτήν την περίοδο λαμβάνει χώρα το Φεστιβάλ του Σαν Φερμίν, το οποίο έχει αρκετούς επικριτές αλλά και συχνά θύματα. Ταυρομαχίες, ποτό και φαγητό κυριαρχούν στην πρωτεύουσα της Ναβάρρα. Στην φωτογραφία οι δρομείς,ριψοκινδυνεύοντας, τρέχουν μαζί με τους ταύρους.

REUTERS / SUSANA VERA

Στην Παμπλόνα της Ισπανίας αυτήν την περίοδο λαμβάνει χώρα το Φεστιβάλ του Σαν Φερμίν, το οποίο έχει αρκετούς επικριτές αλλά και συχνά θύματα. Ταυρομαχίες, ποτό και φαγητό κυριαρχούν στην πρωτεύουσα της Ναβάρρα. Στην φωτογραφία οι δρομείς,ριψοκινδυνεύοντας, τρέχουν μαζί με τους ταύρους.

Κάμπινγκ κάτω από τον έναστρο ουρανό. Το ετήσιο Shandu Polo Festival, το βρετανικής παράδοσης πόλο με άλογα, ξεκινά στο Τσιτράλ του Πακιστάν και οι κατασκηνωτές περνούν το βράδυ έχοντας από πάνω τους έναν εντυπωσιακό ουρανό.

REUTERS / STRINGER

Το ετήσιο Shandu Polo Festival, το βρετανικής παράδοσης πόλο με άλογα, ξεκινά στο Τσιτράλ του Πακιστάν και οι κατασκηνωτές περνούν το βράδυ έχοντας από πάνω τους έναν εντυπωσιακό ουρανό.

Όμορφες στιγμές για τα παιδιά. Ένα μικρό κορίτσι από την Παλαιστίνη βάφει το πρόσωπό του σε θερινή κατασκήνωση που διοργάνωσε στην Γάζα το Γραφείο Αρωγής και Έργων του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες.

REUTERS / IBRAHEEM ABU MUSTAFA

Ένα μικρό κορίτσι από την Παλαιστίνη βάφει το πρόσωπό του σε θερινή κατασκήνωση που διοργάνωσε στην Γάζα το Γραφείο Αρωγής και Έργων του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες.

Γαμήλια φωτογράφιση. Ένα νιόπαντρο ζευγάρι ποζάρει για φωτογραφίες, μπροστά από την Υδρόγειο στο Flushing Meadows Park στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.

REUTERS / SHANNON STAPLETON

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι ποζάρει για φωτογραφίες, μπροστά από την Υδρόγειο στο Flushing Meadows Park στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.

Πρεμιέρα για τον "Βασιλιά των Λιονταριών". Ο Ντόναλντ Γκλόβερ, ο οποίος δανείζει την φωνή του στον Σίμπα, βγάζει μία φωτογραφία μαζί με τους θαυμαστές του, κατά την διάρκεια της παγκόσμιας πρεμιέρας του Lion King στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Η ταινία αποτελεί ριμέικ σε υπολογιστή της ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney.

REUTERS / Mario Anzuoni

Ο Ντόναλντ Γκλόβερ, ο οποίος δανείζει την φωνή του στον Σίμπα, βγάζει μία φωτογραφία μαζί με τους θαυμαστές του, κατά την διάρκεια της παγκόσμιας πρεμιέρας του Lion King στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Η ταινία αποτελεί ριμέικ σε υπολογιστή της ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney.

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα. Πολλή ζέστη και σήμερα στην Αττική, με την θερμοκρασία να φτάνει τους 38 βαθμούς. Στην φωτογραφία, ένας στρατιώτης της Προεδρικής Φρουράς σκουπίζει τον ιδρώτα από τον Εύζωνα.

Eurokinissi / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Πολλή ζέστη και σήμερα στην Αττική, με την θερμοκρασία να φτάνει τους 38 βαθμούς. Στην φωτογραφία, ένας στρατιώτης της Προεδρικής Φρουράς σκουπίζει τον ιδρώτα από τον Εύζωνα.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button