Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

«Κλασική» βόλτα στην Αβάνα. Ένα παλιό κλασικό αυτοκίνητο κινείται σε δρόμο στην Αβάνα της Κούβας. 

REUTERS / PHIL NOBLE

Ένα παλιό κλασικό αυτοκίνητο κινείται σε δρόμο στην Αβάνα της Κούβας.

Δύσκολες συνθήκες στην Υεμένη. Η Hanaa Ahmad Ali Bahr, ένα υποσιτισμένο κοριτσάκι, κάθεται στην αγκαλιά του πατέρα της σε μία παραγκούπολη στη Χοντάιντα της Υεμένης. Η Υεμένη βρίσκεται στα όρια του λιμού εξαιτίας του εμφυλίου πολέμου καθώς περίπου 240.000 άνθρωποι στην εμπόλεμη χώρα υποφέρουν από καταστροφικά επίπεδα λιμού. 

REUTERS / ABDULJABBAR ZEYAD

Η Hanaa Ahmad Ali Bahr, ένα υποσιτισμένο κοριτσάκι, κάθεται στην αγκαλιά του πατέρα της σε μία παραγκούπολη στη Χοντάιντα της Υεμένης. Η Υεμένη βρίσκεται στα όρια του λιμού εξαιτίας του εμφυλίου πολέμου καθώς περίπου 240.000 άνθρωποι στην εμπόλεμη χώρα υποφέρουν από καταστροφικά επίπεδα λιμού.

Ιδιαίτερη περφόμανς στη Βραζιλία. Η καλλιτέχνιδα Deborah Castillo γλείφει τις μπότες ενός άνδρα ντυμένου με στρατιωτική στολή κατά τη διάρκεια της περφόμανς «"Lamebrasil, Lamezuela - questioning power in Latin America» στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. 

REUTERS / AMANDA PEROBELLI

Η καλλιτέχνιδα Deborah Castillo γλείφει τις μπότες ενός άνδρα ντυμένου με στρατιωτική στολή κατά τη διάρκεια της περφόμανς «”Lamebrasil, Lamezuela – questioning power in Latin America» στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Bombay Beach Biennale στην Καλιφόρνια. . Μία κοπέλα επισκέπτεται καλλιτεχνική εγκατάσταση η οποία παρουσιάζεται σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο πλαίσιο της Bombay Beach Biennale, στην Καλιφόρνια. 

EPA / ETIENNE LAURENT

Μία κοπέλα επισκέπτεται καλλιτεχνική εγκατάσταση η οποία παρουσιάζεται σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο πλαίσιο της Bombay Beach Biennale, στην Καλιφόρνια.

Μόδα στο Πεκίνο. Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία του σχεδιαστή Hu Sheguang στην Εβδομάδα Μόδας του Πεκίνου. 

EPA / HOW HWEE YOUNG

Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία του σχεδιαστή Hu Sheguang στην Εβδομάδα Μόδας του Πεκίνου.

Καθημερινή εργασία στο Μπανγκλαντές. Εργάτης τοποθετεί σακιά με φυτικές ίνες (γιούτα) σε χώρο καταστήματος στο Μουνσιγκάντζ του Μπανγκλαντές.

REUTERS / MOHAMMAD PONIR HOSSAIN

Εργάτης τοποθετεί σακιά με φυτικές ίνες (γιούτα) σε χώρο καταστήματος στο Μουνσιγκάντζ του Μπανγκλαντές.

Ερωτική διάθεση στην παρέλαση . Στιγμιότυπο από τη στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα. 

George Vitsaras / SOOC /

Στιγμιότυπο από τη στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.

Στα συντρίμμια της Ζιμπάμπουε. Μία γυναίκα περπατάει σε δρόμο εε πεσμένα από τον κυκλώνα Ιντάι δέντρα στην περιοχή Chimanimani της Ζιμπάμπουε.

REUTERS / PHILIMON BULAWAYO

Μία γυναίκα περπατάει σε δρόμο εε πεσμένα από τον κυκλώνα Ιντάι δέντρα στην περιοχή Chimanimani της Ζιμπάμπουε.

Βόλτα στην Κωνσταντινούπολη. Κόσμος απολαμβάνει τη βόλτα του στην Κωνσταντινούπολη. 

REUTERS / UMIT BEKTAS

Κόσμος απολαμβάνει τη βόλτα του στην Κωνσταντινούπολη.

Τo Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τίμησε τη μνήμη του Γιάννη Μπεχράκη. Στιγμιότυπο από την εκδήλωση στη μνήμη του Γιάννη Μπεχράκη που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ο σπουδαίος και πολυβραβευμένος φωτογράφος του πρακτορείου ειδήσεων Reuters έφυγε από τη ζωή στις 2 Μαρτίου έπειτα από μακρά, άνιση μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 58 ετών.

REUTERS / STRINGER

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση στη μνήμη του Γιάννη Μπεχράκη που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ο σπουδαίος και πολυβραβευμένος φωτογράφος του πρακτορείου ειδήσεων Reuters έφυγε από τη ζωή στις 2 Μαρτίου έπειτα από μακρά, άνιση μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 58 ετών.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button