Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

 

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020.

 

Η γραμμή του ορίζοντα. Τα κτίρια και οι ουρανοξύστες διακρίνονται στην Κεζόν στις Φιλιππίνες, λίγο πριν τη δύση του ηλίου.

REUTERS / ELOISA LOPEZ

Τα κτίρια και οι ουρανοξύστες διακρίνονται στην Κεζόν στις Φιλιππίνες, λίγο πριν τη δύση του ηλίου.

Συγκρούσεις στη Δυτική Όχθη. Ένας νεαρός Παλαιστίνιος βάζει ένα ελαστικό αυτοκινήτου στη φωτιά που καίει, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με ισραηλινές δυνάμεις, στη Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης.

EPA / ABED AL HASHLAMOUN

Ένας νεαρός Παλαιστίνιος βάζει ένα ελαστικό αυτοκινήτου στη φωτιά που καίει, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με ισραηλινές δυνάμεις, στη Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης.

Κυνηγώντας το μπαλόνι. Ένας σκύλος μένει ασυγκίνητος από το σμήνος πουλιών γύρω του και κυνηγάει ένα μαύρο μπαλόνι στο Κισινάου, πρωτεύουσα της Μολδαβίας.

EPA / DUMITRU DORU

Ένας σκύλος μένει ασυγκίνητος από το σμήνος πουλιών γύρω του και κυνηγάει ένα μαύρο μπαλόνι στο Κισινάου, πρωτεύουσα της Μολδαβίας.

Χριστουγεννιάτικη βουτιά με... ρίσκο. Ένας δύτης, φορώντας στολή Άι Βασίλη, βουτάει σε μια δεξαμενή με έναν φαλαινοκαρχαρία, στο ενυδρείο Kaiyukan στην Οσάκα της Ιαπωνίας. Το ενυδρείο φιλοξενεί διάφορα χριστουγεννιάτικα δρώμενα μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου.

EPA / JIJI PRESS

Ένας δύτης, φορώντας στολή Άι Βασίλη, βουτάει σε μια δεξαμενή με έναν φαλαινοκαρχαρία, στο ενυδρείο Kaiyukan στην Οσάκα της Ιαπωνίας. Το ενυδρείο φιλοξενεί διάφορα χριστουγεννιάτικα δρώμενα μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου.

Στην ίδια ευθεία. Το φεγγάρι «περνάει» πίσω από τον σταυρό στο Αββαείο του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο.

REUTERS / SIMON DAWSON

Το φεγγάρι «περνάει» πίσω από τον σταυρό στο Αββαείο του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο.

Παιχνίδι στην ομίχλη. Στιγμιότυπο από τον χθεσινό αγώνα του Europa League μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και της Γιουνγκ Μπόις, ο οποίος διεξήχθη στη Βουλγαρία σε συνθήκες σχεδόν απόλυτης ομίχλης. Για την ιστορία, οι Ελβετοί επικράτησαν με 0-1.

REUTERS / STOYAN NENOV

Στιγμιότυπο από τον χθεσινό αγώνα του Europa League μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και της Γιουνγκ Μπόις, ο οποίος διεξήχθη στη Βουλγαρία σε συνθήκες σχεδόν απόλυτης ομίχλης. Για την ιστορία, οι Ελβετοί επικράτησαν με 0-1.

Παρέλαση στη σκιά του κορωνοϊού. Ένα μπαλόνι με τη φιγούρα του Κόκκινου Τιτάνα, από το Ryan

REUTERS / ANDREW KELLY

Ένα μπαλόνι με τη φιγούρα του Κόκκινου Τιτάνα, από το Ryan’s World, «παρελαύνει» στην άδεια Νέα Υόρκη, κατά την 94η παρέλαση των αμερικανικών πολυκαταστημάτων, Macy’s για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Ψάχνοντας τη χριστουγεννιάτικη διάθεση. Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στολισμένο και φωτισμένο, κοσμεί την Πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο.

REUTERS / HANNIBAL HANSCHKE

Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στολισμένο και φωτισμένο, κοσμεί την Πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο.

Αεροδιακομιδή ασθενών στην Αττική. Σε ειδική κάψουλα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής ασθενείς με κορωνοϊό από τη Βόρεια Ελλάδα.

Eurokinissi / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Σε ειδική κάψουλα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής ασθενείς με κορωνοϊό από τη Βόρεια Ελλάδα.

Ho visto Maradona. Οι παίκτες της Νάπολι φορούν φανέλες του Μαραντόνα με το νούμερο 10 πριν τον αγώνα για το Europa League με την Ριέκα. Ο σπουδαιος Μαραντόνα λατρεύτηκε όσο κανείς άλλος στην πόλη του ιταλικού νότου.

EPA / CIRO FUSCO

Οι παίκτες της Νάπολι φορούν φανέλες του Μαραντόνα με το νούμερο 10 πριν τον αγώνα για το Europa League με την Ριέκα. Ο σπουδαιος Μαραντόνα λατρεύτηκε όσο κανείς άλλος στην πόλη του ιταλικού νότου.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button