Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Ενημέρωση δια στόματος... Pepper . Μία κυρία φωτογραφίζει το ρομπότ Pepper του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ). Το ρομπότ έχει επιφορτιστεί με την ενημέρωση του επιβατικού κοινού ως προς τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό τα οποία πρέπει να τηρούνται εντός του αεροδρομίου και κατά τη διάρκεια των πτήσεων. 

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μία κυρία φωτογραφίζει το ρομπότ Pepper του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ). Το ρομπότ έχει επιφορτιστεί με την ενημέρωση του επιβατικού κοινού ως προς τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό τα οποία πρέπει να τηρούνται εντός του αεροδρομίου και κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Φωτισμένη αθλητικά η Όπερα του Σίδνεϊ. Η Όπερα του Σίδνεϊ στέλνει θετική ενέργεια με τις προβολές στο κτίριό της στη «συμμαχία» Αυστραλίας και Νέα Ζηλανδίας και την κοινή τους προσπάθεια να φιλοξενήσουν οι χώρες τους το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών του 2023. Η  FIFA αποφασίζει σχετικά σήμερα, Πέμπτη, στην τελική ψηφοφορία.

REUTERS / LOREN ELLIOTT

Η Όπερα του Σίδνεϊ στέλνει θετική ενέργεια με τις προβολές στο κτίριό της στη «συμμαχία» Αυστραλίας και Νέα Ζηλανδίας και την κοινή τους προσπάθεια να φιλοξενήσουν οι χώρες τους το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών του 2023. Η  FIFA αποφασίζει σχετικά σήμερα, Πέμπτη, στην τελική ψηφοφορία.

Ασυνήθιστοι πεζοί . Ελάφια διασχίζουν έρημο δρόμο στο Ρίτσμοντ Παρκ του Λονδίνου (Βρετανία). 

REUTERS / HANNAH MCKAY

Ελάφια διασχίζουν έρημο δρόμο στο Ρίτσμοντ Παρκ του Λονδίνου (Βρετανία).

Γρήγορα τεστ στην Τζακάρτα . Υγειονομικό προσωπικό πραγματοποιεί τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σε πολίτη στην Τζακάρτα (Ινδονησία). 

EPA / Bagus Indahono

Υγειονομικό προσωπικό πραγματοποιεί τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σε πολίτη στην Τζακάρτα (Ινδονησία).

Πόζες αποφοίτησης . Μικροί απόφοιτοι πηδούν για φωτογραφία με τα πτυχία τους σε πρώην βιομηχανικό πάρκο που έχει μετατραπεί σε πολιτιστικό κέντρο στο Πεκίνο (Κίνα). 

REUTERS / THOMAS PETER

Μικροί απόφοιτοι πηδούν για φωτογραφία με τα πτυχία τους σε πρώην βιομηχανικό πάρκο που έχει μετατραπεί σε πολιτιστικό κέντρο στο Πεκίνο (Κίνα).

Η θέα από τον Πύργο του Άιφελ. Μία κοπέλα κοιτάζει μέσα από τηλεσκόπιο κατά την επίσκεψή της στον Πύργο του Άιφελ, στο Παρίσι (Γαλλία),  την πρώτη μέρα λειτουργία του. Το δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο της γαλλικής πρωτεύουσας δέχεται και πάλι επισκέπτες μετά το lockdown που είχε επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως όσοι τον επισκεφθούν θα πρέπει να είναι γυμνασμένοι διότι δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τους ανελκυστήρες.

REUTERS / CHARLES PLATIAU

Μία κοπέλα κοιτάζει μέσα από τηλεσκόπιο κατά την επίσκεψή της στον Πύργο του Άιφελ, στο Παρίσι (Γαλλία),  την πρώτη μέρα λειτουργία του. Το δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο της γαλλικής πρωτεύουσας δέχεται και πάλι επισκέπτες μετά το lockdown που είχε επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως όσοι τον επισκεφθούν θα πρέπει να είναι γυμνασμένοι διότι δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τους ανελκυστήρες.

Ο Τζόκοβιτς στο... Βελιγράδι . Αφίσα του Νόβακ Τζόκοβιτς του διακρίνεται σε δρόμο στο Βελιγράδι (Σερβία). Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου αυτή την περίοδο ζήτησε συγγνώμη από όλους, με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν σε τέσσερις αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, στη διάρκεια του τουρνουά επίδειξης Adria Tour που διοργάνωσε ο Σέρβος σε διάφορες πόλεις των Βαλκανίων.

EPA / ANDREJ CUKIC

Αφίσα του Νόβακ Τζόκοβιτς του διακρίνεται σε δρόμο στο Βελιγράδι (Σερβία). Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου αυτή την περίοδο ζήτησε συγγνώμη από όλους, με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν σε τέσσερις αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, στη διάρκεια του τουρνουά επίδειξης Adria Tour που διοργάνωσε ο Σέρβος σε διάφορες πόλεις των Βαλκανίων.

Ένας αλλιώτικος εορτασμός για την «Ημέρα της Νίκης» στη Ρωσία. «Ημέρα της Νίκης» με διαφορά φάσης. Η πανδημία δεν επέτρεψε τον μεγαλοπρεπή εορτασμό της στις 9 Μαΐου, όπως κάθε χρόνο στη Ρωσία. «Οι Σοβιετικοί στρατιώτες ελευθέρωσαν τις χώρες της Ευρώπης από τους εισβολείς, έθεσαν τέλος στην τραγωδία του Ολοκαυτώματος και έσωσαν από τον ναζισμό, αυτή τη δολοφονική ιδεολογία, τον λαό της Γερμανίας», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, που δεν φορούσε μάσκα, όμως, όλοι όσοι βρίσκονταν γύρω του είχαν εξετασθεί για κορωνοϊό, ενώ οι βετεράνοι είχαν μείνει σε προληπτική καραντίνα σε θέρετρο. Εθελοντές μοίραζαν μάσκες και γάντια σε όσους παρέστησαν στην Κόκκινη Πλατεία και τους ενημέρωναν πως θα πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις. Το αποτύπωμα της πανδημίας ήταν ιδιαίτερα εμφανές και στην προσέλευση ξένων ηγετών. Στο πλευρό του Πούτιν ήταν μόνο οι ηγέτες του Καζακστάν, της Μολδαβίας, της Λευκορωσίας και ο Σέρβος πρόεδρος Αλεξάντρ Βούτσιτς. 

EPA / SERGEI CHIRIKOV

«Ημέρα της Νίκης» με διαφορά φάσης. Η πανδημία δεν επέτρεψε τον μεγαλοπρεπή εορτασμό της στις 9 Μαΐου, όπως κάθε χρόνο στη Ρωσία. «Οι Σοβιετικοί στρατιώτες ελευθέρωσαν τις χώρες της Ευρώπης από τους εισβολείς, έθεσαν τέλος στην τραγωδία του Ολοκαυτώματος και έσωσαν από τον ναζισμό, αυτή τη δολοφονική ιδεολογία, τον λαό της Γερμανίας», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, που δεν φορούσε μάσκα, όμως, όλοι όσοι βρίσκονταν γύρω του είχαν εξετασθεί για κορωνοϊό, ενώ οι βετεράνοι είχαν μείνει σε προληπτική καραντίνα σε θέρετρο. Εθελοντές μοίραζαν μάσκες και γάντια σε όσους παρέστησαν στην Κόκκινη Πλατεία και τους ενημέρωναν πως θα πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις. Το αποτύπωμα της πανδημίας ήταν ιδιαίτερα εμφανές και στην προσέλευση ξένων ηγετών. Στο πλευρό του Πούτιν ήταν μόνο οι ηγέτες του Καζακστάν, της Μολδαβίας, της Λευκορωσίας και ο Σέρβος πρόεδρος Αλεξάντρ Βούτσιτς.

Παιχνίδι στη Σενεγάλη. Παιδιά παίζουν με ένα λάστιχο στη γιετονιά του Ντακάρ, Yoff, (Σενεγάλη).  

REUTERS / ZOHRA BENSEMRA

Παιδιά παίζουν με ένα λάστιχο στη γιετονιά του Ντακάρ, Yoff, (Σενεγάλη).

Δύση ηλίου στη Γαλλία . Ο ήλιος διακρίνεται να δύει πίσω από δέντρο κατά τη διάρκεια ημέρας με καύσωνα στην περιοχή Baralle στη Γαλλία. 

REUTERS / PASCAL ROSSIGNOL

Ο ήλιος διακρίνεται να δύει πίσω από δέντρο κατά τη διάρκεια ημέρας με καύσωνα στην περιοχή Baralle στη Γαλλία.

naftempotiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button