Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Χορευτικές πόζες . Η χορεύτρια της πολωνικής ομάδας μπαλέτου «Cracovia Danza», Marta Baranowska, ποζάρει για φωτογραφία κατά τη διάρκεια πρόβας για το μπαλέτο Chaconne de Phaeton στην Κρακοβία. Το θέατρο ξεκίνησε τις πρόβες μετά την λήξη της καραντίνας.   

EPA / Lukasz Gagulski

Η χορεύτρια της πολωνικής ομάδας μπαλέτου «Cracovia Danza», Marta Baranowska, ποζάρει για φωτογραφία κατά τη διάρκεια πρόβας για το μπαλέτο Chaconne de Phaeton στην Κρακοβία. Το θέατρο ξεκίνησε τις πρόβες μετά την λήξη της καραντίνας.

 

Βροχερή ημέρα στο Μουμπάι . Μία γυναίκα διακρίνεται να περπατάει σε δρόμο του Μουμπάι (Ινδία) έπειτα από βροχόπτωση που προκάλεσε το πέρασμα του κυκλώνα «Nisarga». 

REUTERS / FRANCIS MASCARENHAS

Μία γυναίκα διακρίνεται να περπατάει σε δρόμο του Μουμπάι (Ινδία) έπειτα από βροχόπτωση που προκάλεσε το πέρασμα του κυκλώνα «Nisarga».

Ποδηλατάδα στο Τόκιο. Ένας άνδρας περνάει με το ποδήλατο μπροστά από αφίσα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι στοχεύει στην απλοποίηση της διοργάνωσης των Αγώνων, που έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2021, προκειμένου να περιορίσει τους κινδύνους από την επέκταση των λοιμώξεων λόγω κορωνοϊού και να προστατεύσει την υγεία των αθλητών και του κοινού.

REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Ένας άνδρας περνάει με το ποδήλατο μπροστά από αφίσα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι στοχεύει στην απλοποίηση της διοργάνωσης των Αγώνων, που έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2021, προκειμένου να περιορίσει τους κινδύνους από την επέκταση των λοιμώξεων λόγω κορωνοϊού και να προστατεύσει την υγεία των αθλητών και του κοινού.

Φτερουγίσματα στην Ακροναυπλία. Μια καρακάξα πετάει πάνω από τα τείχη της Ακροναυπλίας. 

Eurokinissi / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Μια καρακάξα πετάει πάνω από τα τείχη της Ακροναυπλίας.

Έρευνες στον Υμηττό. Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής στον Υμηττό για τον εντοπισμό ενός άνδρα, περίπου 50 ετών, ο οποίος αγνοείται από χθες.

INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής στον Υμηττό για τον εντοπισμό ενός άνδρα, περίπου 50 ετών, ο οποίος αγνοείται από χθες.

Μοναξιές στο Κολόμπο. Ένας μονάχα άνθρωπος διακρίνεται σε παραλία στο Κολόμπο (Σρι Λάνκα) που συνήθως τέτοια εποχή έσφυζε από κόσμο και ζωή. 

REUTERS / DINUKA LIYANAWATTE

Ένας μονάχα άνθρωπος διακρίνεται σε παραλία στο Κολόμπο (Σρι Λάνκα) που συνήθως τέτοια εποχή έσφυζε από κόσμο και ζωή.

Καρτ ποστάλ από την Πρέβεζα. Ανθισμένη βουκαμβίλια στην πόλη της Πρέβεζας. Η Πρέβεζα είναι ο ένας εκ των δύο ελληνικών προορισμών- ο άλλος είναι η Κέρκυρα- που περιλαμβάνονται στη λίστα του οργανισμού European Best Destinations με τους 20 πιο ασφαλείς προορισμούς της Ευρώπης, καθώς σταδιακά οι ευρωπαϊκές χώρες ανοίγουν τα σύνορά τους στη σκιά της πανδημίας κορωνοϊού.

Eurokinissi / ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Ανθισμένη βουκαμβίλια στην πόλη της Πρέβεζας. Η Πρέβεζα είναι ο ένας εκ των δύο ελληνικών προορισμών- ο άλλος είναι η Κέρκυρα- που περιλαμβάνονται στη λίστα του οργανισμού European Best Destinations με τους 20 πιο ασφαλείς προορισμούς της Ευρώπης, καθώς σταδιακά οι ευρωπαϊκές χώρες ανοίγουν τα σύνορά τους στη σκιά της πανδημίας κορωνοϊού.

31 χρόνια από τη σφαγή στην πλατεία Τιεν Αν Μεν. Ένα ζευγάρι περνάει με σκούτερ από την πλατεία Τιεν Αν Μεν στο Πεκίνο. Σαν σήμερα, στι 4 Ιουνίου του 1989, συνέβη η σφαγή της Τιεν Αν Μεν όταν η κινεζική ηγεσία αποφάσισε να διαλύσει με τη χρήση βίας την φοιτητική εξέγερση.

EPA / ROMAN PILIPEY

Ένα ζευγάρι περνάει με σκούτερ από την πλατεία Τιεν Αν Μεν στο Πεκίνο. Σαν σήμερα, στι 4 Ιουνίου του 1989, συνέβη η σφαγή της Τιεν Αν Μεν όταν η κινεζική ηγεσία αποφάσισε να διαλύσει με τη χρήση βίας την φοιτητική εξέγερση.

Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις στις ΗΠΑ. Διαδηλωτές έχουν κατακλύσει τη γέρυρα Μόρισον, στο Πόρτλαντ. Εν τω μεταξύ, επειτα από τις απειλές του να στείλει τον στρατό σε αμερικανικές πόλεις για την επιβολή της τάξης, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλτ Τραμπ φάνηκε να κάνει την Τετάρτη ένα βήμα πίσω, δηλώνοντας πως δεν πιστεύει πως θα χρειαστεί να εμπλακούν οι ένοπλες δυνάμεις για να αντιμετωπιστούν οι διαδηλώσεις που πυροδότησε ο θάνατος του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ κατά τη βίαιη προσαγωγή του από λευκούς αστυνομικούς στη Μινεάπολη.

REUTERS / TERRAY SYLVESTER

Διαδηλωτές έχουν κατακλύσει τη γέρυρα Μόρισον, στο Πόρτλαντ. Εν τω μεταξύ, επειτα από τις απειλές του να στείλει τον στρατό σε αμερικανικές πόλεις για την επιβολή της τάξης, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλτ Τραμπ φάνηκε να κάνει την Τετάρτη ένα βήμα πίσω, δηλώνοντας πως δεν πιστεύει πως θα χρειαστεί να εμπλακούν οι ένοπλες δυνάμεις για να αντιμετωπιστούν οι διαδηλώσεις που πυροδότησε ο θάνατος του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ κατά τη βίαιη προσαγωγή του από λευκούς αστυνομικούς στη Μινεάπολη.

Έσπευσαν να προλάβουν το δεύτερο κύμα. Χαλάρωση στην παραλία στον αγγλικό Νότο. Καθώς η Βρετανία έχει καταγράψει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων από Covid-19, είναι πολλοί που θεωρούν ότι η άρση των μέτρων είναι πρόωρη, φοβούμενοι ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα δεύτερο κύμα εξάπλωσης του ιού. Οι λουόμενοι στο Μπόρνμουθ δεν συμμερίζονται αυτές τις ανησυχίες. Παρά θίν’ αλός, όλα είναι αλλιώς.

REUTERS / Toby Melville

Χαλάρωση στην παραλία στον αγγλικό Νότο. Καθώς η Βρετανία έχει καταγράψει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων από Covid-19, είναι πολλοί που θεωρούν ότι η άρση των μέτρων είναι πρόωρη, φοβούμενοι ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα δεύτερο κύμα εξάπλωσης του ιού. Οι λουόμενοι στο Μπόρνμουθ δεν συμμερίζονται αυτές τις ανησυχίες. Παρά θίν’ αλός, όλα είναι αλλιώς.

Επεισόδια έξω από την αμερικανική πρεσβεία. Σε δώδεκα προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία χθες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ στη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, έξω από την αμερικανική πρεσβεία. 

REUTERS / ALKIS KONSTANTINIDIS

Σε δώδεκα προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία χθες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ στη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, έξω από την αμερικανική πρεσβεία.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button