Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Η διασταύρωση της απλότητας. Ένας άνδρας με μάσκα περνάει από διάβαση πεζών στην ιαπωνική πόλη Φουκουόκα. 

via REUTERS / KYODO

Ένας άνδρας με μάσκα περνάει από διάβαση πεζών στην ιαπωνική πόλη Φουκουόκα.

Νεκρός έφηβος Παλαιστίνιος από τα πυρά του ισραηλινού στρατού. Ένας Παλαιστίνιος έφηβος σκοτώθηκε από τον ισραηλινό στρατό σε συγκρούσεις που ξέσπασαν στη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας, λίγη ώρα αφού έφτασε στο Ισραήλ ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.

REUTERS / MUSSA ISSA QAWASMA

Ένας Παλαιστίνιος έφηβος σκοτώθηκε από τον ισραηλινό στρατό σε συγκρούσεις που ξέσπασαν στη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας, λίγη ώρα αφού έφτασε στο Ισραήλ ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.

Ένταση στο συλλαλητήριο εκπαιδευτικών. Ένταση σημειώνεται στο Σύνταγμα ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και εκπαιδευτικούς που διαδηλώνουν από νωρίς το μεσημέρι ενάντια στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, αλλά και στην ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων από τις σχολικές αίθουσες.

REUTERS / ALKIS KONSTANTINIDIS

Ένταση σημειώνεται στο Σύνταγμα ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και εκπαιδευτικούς που διαδηλώνουν από νωρίς το μεσημέρι ενάντια στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, αλλά και στην ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων από τις σχολικές αίθουσες.

Θλίψη στις Βρυξέλλες. Νοσοκόμες της μονάδας για τον κορωνοϊό του νοσοκομείου Iris Sud (Etterbeek-Ixelles) των Βρυξελλών παρηγούν η μία την άλλη έπειτα από τον θάνατο ασθενούς της μονάδας τους.   

EPA / STEPHANIE LECOCQ

Νοσοκόμες της μονάδας για τον κορωνοϊό του νοσοκομείου Iris Sud (Etterbeek-Ixelles) των Βρυξελλών παρηγούν η μία την άλλη έπειτα από τον θάνατο ασθενούς της μονάδας τους.

 

 «Τα ψέματα του Τραμπ μόλυναν τις ΗΠΑ». Διαδηλωτής διαμαρτύρεται έξω από το Αμερικανικό Καπιτώλιο, στην Ουάσινγκτον, κρατώντας πλακάτ στο οποίο αναγράφεται η φράση «Τα ψέματα του Τραμπ μόλυναν τις ΗΠΑ». Την ίδια ώρα μέσα στο Καπιτώλιο, και μέσω τηλεδιάσκεψης, μιλάει ο επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι, κεντρικό πρόσωπο στην ομάδα κρίσης του Λευκού Οίκου για τον νέο κορωνοϊό

EPA / JIM LO SCALZO

Διαδηλωτής διαμαρτύρεται έξω από το Αμερικανικό Καπιτώλιο, στην Ουάσινγκτον, κρατώντας πλακάτ στο οποίο αναγράφεται η φράση «Τα ψέματα του Τραμπ μόλυναν τις ΗΠΑ». Την ίδια ώρα μέσα στο Καπιτώλιο, και μέσω τηλεδιάσκεψης, μιλάει ο επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι, κεντρικό πρόσωπο στην ομάδα κρίσης του Λευκού Οίκου για τον νέο κορωνοϊό

Μεγάλες απώλειες στη Βραζιλία . Τα αγάλματα του μνημείου Bandeiras στο Σάο Πάολο διακρίνονται να φοράνε μάσκες καθώς ο καορωνοϊός συνεχίζει την επέλασή του στη Βραζιλία. Η χώρα κατέγραψε χθες μία από τις μεγαλύτερες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές εξαιτίας της πανδημίας αναφέροντας 881 θανάτους, με τον συνολικό αριθμό να φθάνει τις 12.400, γεγονός που την καθιστά έκτη χώρα στον κόσμο σε αριθμό θανάτων, σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανεπιστημίου John Hopkins. 

REUTERS / AMANDA PEROBELLI

Τα αγάλματα του μνημείου Bandeiras στο Σάο Πάολο διακρίνονται να φοράνε μάσκες καθώς ο καορωνοϊός συνεχίζει την επέλασή του στη Βραζιλία. Η χώρα κατέγραψε χθες μία από τις μεγαλύτερες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές εξαιτίας της πανδημίας αναφέροντας 881 θανάτους, με τον συνολικό αριθμό να φθάνει τις 12.400, γεγονός που την καθιστά έκτη χώρα στον κόσμο σε αριθμό θανάτων, σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανεπιστημίου John Hopkins.

Υπερήρωες και με στολή . Μία νοσοκόμα του Saint Joseph

EPA / JUSTIN LANE

Μία νοσοκόμα του Saint Joseph’s Medical Center στέκεται μαζί με μια ομάδα από περφόρμερ οι οποίοι είναι ντυμένοι με στολές από υπερήρωες. Όλοι μαζί συμμετέχουν σε εκδήλωση στο Γιόνκερς της Νέας Υόρκης για το τέλος της Εβδομάδας Νοσηλευτών/Νοσηλευτριών αλλά και για να τιμήσουν τα θύματα του κορωνοϊού στην πόλη τους.

Καθημερινότητα στο Κατμαντού. Μία γυναίκα με μάσκα περνάει δίπλα από αφίσα με τίγρη σε δρόμο του Κατμαντού καθώς το Νεπάλ βρίσκεται για 51 μέρες σε lockdown για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. 

EPA / NARENDRA SHRESTHA

Μία γυναίκα με μάσκα περνάει δίπλα από αφίσα με τίγρη σε δρόμο του Κατμαντού καθώς το Νεπάλ βρίσκεται για 51 μέρες σε lockdown για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Λευκοί πελαργοί στην Ουγγαρία. Οι φιγούρες λευκών πελαργών διακρίνονται καθώς ξημερώνει στην περιοχή Hortobagy (Ουγγαρία). Σύμφωνα με μελέτη του ουγγρικού ορνιθολογικού οργανισμού MME (Hungarian Ornithological and Nature Conservation Society), έπειτα από δεκαετίες ο πληθυσμός του λευκού πελαργού έχει μειωθεί σχεδόν κατά 25% τα τελευταία πέντε χρόνια. 

EPA / Zsolt Czegledi

Οι φιγούρες λευκών πελαργών διακρίνονται καθώς ξημερώνει στην περιοχή Hortobagy (Ουγγαρία). Σύμφωνα με μελέτη του ουγγρικού ορνιθολογικού οργανισμού MME (Hungarian Ornithological and Nature Conservation Society), έπειτα από δεκαετίες ο πληθυσμός του λευκού πελαργού έχει μειωθεί σχεδόν κατά 25% τα τελευταία πέντε χρόνια.

Διεκδικήσεις στη Βαρκελώνη . Εργαζόμενη στον τομέα της υγείας διακρίνεται μέσα από πανό σε σχήμα καρδιάς κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας μπροστά από το νοσοκομείο Vall d

REUTERS / NACHO DOCE

Εργαζόμενη στον τομέα της υγείας διακρίνεται μέσα από πανό σε σχήμα καρδιάς κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας μπροστά από το νοσοκομείο Vall d’Hebron στη Βαρκελώνη (Ισπανία). Οι υγειονομικοί ζητούν να ανακληθή η μείωση μισθού της τάξης του 5% που τους επεβλήθη δέκα χρόνια πριν.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button