Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πολύχρωμο παιχνίδι. Ένα κορίτσι από οικογένεια εκτοπισμένων παίζει στην αυλή του καταυλισμού όπου διαμένει στην Καμπούλ (Αφγανιστάν).  

REUTERS / MOHAMMAD ISMAIL

Ένα κορίτσι από οικογένεια εκτοπισμένων παίζει στην αυλή του καταυλισμού όπου διαμένει στην Καμπούλ (Αφγανιστάν).

Γενέθλια στο Κατμαντού. Πιστοί στο Κατμαντού πετάνε χρωματισμένο νερό κατά τους εορτασμούς για τα γενέθλια του Βούδα, εκδήλωση που γιορτάζεται φέτος με προσοχή και μέτρα στο Νεπάλ λόγω του κορωνοϊού. 

EPA / NARENDRA SHRESTHA

Πιστοί στο Κατμαντού πετάνε χρωματισμένο νερό κατά τους εορτασμούς για τα γενέθλια του Βούδα, εκδήλωση που γιορτάζεται φέτος με προσοχή και μέτρα στο Νεπάλ λόγω του κορωνοϊού.

Ξημέρωμα στην Ισπανία. Κόσμος απολαμβάνει την ανατολή του ήλιοθ στην παραλία Nova Icaria της Βαρκελώνης (Ισπανία). 

EPA / ANDREU DALMAU

Κόσμος απολαμβάνει την ανατολή του ήλιοθ στην παραλία Nova Icaria της Βαρκελώνης (Ισπανία).

Είδωλα στο Τόκιο. Η φιγούρα μιας κοπέλας αντανακλάται στο τζάμι κυλιόμενης σκάλας σε επιχειρηματική περιοχή στο Τόκιο. 

REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Η φιγούρα μιας κοπέλας αντανακλάται στο τζάμι κυλιόμενης σκάλας σε επιχειρηματική περιοχή στο Τόκιο.

Lockdown στην Κένυα. Έμπορος μεταφέρει τις γυμνές κούκλες βιτρίνας του στην περιοχή Eastleigh του Ναϊρόμπι, καθώς η κυβέρνηση της Κένυας επέβαλε περιορισμούς στη χώρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού. 

REUTERS / THOMAS MUKOYA

Έμπορος μεταφέρει τις γυμνές κούκλες βιτρίνας του στην περιοχή Eastleigh του Ναϊρόμπι, καθώς η κυβέρνηση της Κένυας επέβαλε περιορισμούς στη χώρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Στο Παγκράτι ο Μητσοτάκης. Στο Παγκράτι προκειμένου να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες της περιοχής βρέθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.  Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε σε εμπορικούς δρόμους θέλοντας να διαπιστώσει ο ίδιος το πώς προσαρμόζονται οι πολίτες και η επιχειρηματική δραστηριότητα στις νέες συνθήκες μετά τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Στο Παγκράτι προκειμένου να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες της περιοχής βρέθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.  Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε σε εμπορικούς δρόμους θέλοντας να διαπιστώσει ο ίδιος το πώς προσαρμόζονται οι πολίτες και η επιχειρηματική δραστηριότητα στις νέες συνθήκες μετά τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.

Διαμαρτυρία στο Σύνταγμα. Στιγμιότυπο από την παράσταση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα από εργαζόμενους στο χώρο της τέχνης και του πολιτισμού. 

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από την παράσταση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα από εργαζόμενους στο χώρο της τέχνης και του πολιτισμού.

Ψάρεμα στο Βιετνάμ. Κόσμος ψαρεύει σε περαλία της πόλης Ντα Νάνγκ (Βιετνάμ).

REUTERS / KHAM

Κόσμος ψαρεύει σε περαλία της πόλης Ντα Νάνγκ (Βιετνάμ).

Διαμαρτυρία στις Βρυξέλλες. Άνδρας βγάζει σέλφι με τις στολές μαγείρων και σεφ που έχουν τοποθετηθεί στο έδαφος σε πλατεία των Βρυξελλών ως διαμαρτυρία των εργαζόμενων στην εστίαση.  

REUTERS / YVES HERMAN

Άνδρας βγάζει σέλφι με τις στολές μαγείρων και σεφ που έχουν τοποθετηθεί στο έδαφος σε πλατεία των Βρυξελλών ως διαμαρτυρία των εργαζόμενων στην εστίαση.

Έτοιμες οι σχολικές αίθουσες. Αίθουσα του 46ου Γενικού Λυκείου Αθηνών, με τα θρανία τοποθετημένα στις αναγκαίες αποστάσεις για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού, ενόψει της εκκίνησης των μαθημάτων της Γ΄ Λυκείου την ερχόμενη Δευτέρα 11/5. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτές

Αίθουσα του 46ου Γενικού Λυκείου Αθηνών, με τα θρανία τοποθετημένα στις αναγκαίες αποστάσεις για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού, ενόψει της εκκίνησης των μαθημάτων της Γ΄ Λυκείου την ερχόμενη Δευτέρα 11/5.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button