Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Μαρκέλλα: Κύκλωμα παιδόφιλων πίσω από την αρπαγή της; Τα “περίεργα” μηνύματα στο κινητό της 33χρονης

Ενδείξεις που οδηγούν σε φρικιαστικά σενάρια για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας. Περίεργα μηνύματα της 33χρονης όσο κρατούσε το παιδί. Τι φοβούνται οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός όλων των άλλων ευρημάτων, στο κινητό της 33χρονης γυναίκας εντοπίστηκαν τρία περίεργα μηνύματα, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, τα οποία αντάλλασσε η κατηγορούμενη με άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, το 48ωρο που κρατούσε φυλακισμένο το παιδί στο διαμέρισμα της.

Το περιεχόμενο των μηνυμάτων δεν έχει γίνει γνωστό, καθώς οι Αρχές ερευνούν αυτό το δεδομένο με προσοχή, κατά μια πληροφορία όμως αυτά τα μηνύματα έχουν σχέση με την αρπαγή του παιδιού αλλά και την μετέπειτα τύχη του.

Το φρικιαστικό σενάριο

Πλέον η υπόθεση παίρνει περίεργη τροπή, καθώς σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ευρήματα των Αστυνομικών δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το παιδί να το άρπαξε η 33χρονη προκειμένου να το παραχωρήσει, έναντι αμοιβής βέβαια σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Η έρευνα για την υπόθεση της 10χρονης θα ερευνηθεί σε κάθε της πτυχή, καθώς είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται στα Ελληνικά χρονικά αρπαγή παιδιού με όλα τα χαρακτηριστικά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Άλλωστε δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος παιδόφιλων στην Βόρεια Ελλάδα, με τις ρίζες του να φτάνουν σε χώρες των Βαλκανίων όπου έχουν παρατηρηθεί πλήθος παρόμοιων φαινομένων, με “φόντο” ευκατάστατους παιδόφιλους από την Βόρεια Ευρώπη.

Κυκλοφορούσε με… 7.000 ευρώ

Να σημειωθεί ότι στην κατοχή της γυναίκας όταν συνελήφθη στην παραλία της Κατερίνης όπου είχε βρει καταφύγιο, βρέθηκε το ποσό των 7.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά η 33χρονη, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δεν κατάφερε να τα δικαιολογήσει, τουλάχιστον με πειστικές απαντήσεις.

Στα επίμονα ερωτήματα λοιπόν των Αστυνομικών, η 40χρονη φέρεται να απάντησε πως τα χρήματα προέρχονται από ερωτικά ραντεβού που έκλεινε η ίδια, καθώς παραδέχτηκε πως εκδίδονταν περιστασιακά προκειμένου να εξοικονομεί χρήματα.

Εκτός αυτού όμως η κατηγορούμενη φέρεται να παραδέχτηκε κατά την εξέταση της από τους Αστυνομικούς πως ασέλγησε σε βάρος του παιδιού και μάλιστα το φωτογράφησε, καθώς η ίδια δήλωσε παιδόφιλος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

newsit.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button