Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ!

Επιμέλεια: Ιωάννης Καραπανάγος
Η εορτή των Αγίων Πάντων (19 Ιουνίου το 2022) έχει καθιερωθεί ως επίσημη ημέρα εκδήλωσης τιμής προς το εν αποστρατεία προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.
Κατά την ημέρα αυτή διοργανώνονται εκδηλώσεις προς τιμήν των αποστράτων, τόσο σε κεντρικό επίπεδο, όσο και περιφερειακά, στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας.
Η «Ημέρα προς τιμήν των Αποστράτων» γιορτάστηκε και στην Κόρινθο, με την τέλεση δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό του Αποστόλου Παύλου. Οικοδεσπότης ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νομού Κορινθίας, Αστυνομικός Διευθυντής Χαράλαμπος Τετράδης.
Μετά το πέρας της δοξολογίας, αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Σκούμα, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν, τόσο ο κ. Τετράδης όσο και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Κορινθίας »Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ» κ. Βασίλειος Καραγκούνης.
Ακολούθησε δεξίωση, προς τιμήν των αποστράτων, στην Στρατιωτική Λέσχη Κορίνθου.
Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νίκος Ταγαράς, ο Βουλευτής του Νομού Κορινθίας κ. Κώστας Κόλλιας, η Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα Χωροταξίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Ενώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, Πολίτες, καθώς και πλήθος Αποστράτων με τις οικογένειές τους.
Η θεσμοθέτηση του εορτασμού έγινε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την αναγνώριση της προσφοράς τους, καθώς και για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ του εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικού προσωπικού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Διαβάστε Περισσότερα

 • «Ουράνιες φωλιές» για τους επιβάτες των οικονομικών θέσεων στα αεροσκάφη
 • Άνθρωποι και χταπόδια έχουν κοινά (γνωστικά) γονίδια
 • Κωνσταντίνος Βολανάκης
 • Καναδάς: Ανακαλύφθηκε μωρό μαμούθ ηλικίας 30.000 ετών
 • Τέλος Σεπτεμβρίου θα εμφανισθεί ο ρομποτικός άνθρωπος του Ελον Μασκ (βίντεο)
 • Τα αγιορείτικα γεμιστά του μοναχού Νικήτα
 • Eικαστική έκθεση από το Σωματείο Λόγου και Τέχνης «Αλκυονίδες» (Φώτο & 2 βίντεο)
 • Η NASA παρουσίασε αθόρυβο υπερηχητικό επιβατηγό αεροσκάφος (βίντεο)
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *