Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Η Πρωτοχρονιά αυτή θα μείνει αξέχαστη στη Βραζιλία – Τα πυροτεχνήματα έπεσαν στα κεφάλια των θεατών [βίντεο]

Η βραδιά των εορτασμών για την έλευση της νέας χρονιάς στην πόλη Ριο Ντας Όστρας στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο της Βραζιλίας θα μείνει σίγουρα αξέχαστη στους κατοίκους της. Η εκδήλωση ήταν σχεδιασμένη να υποδεχτεί με λαμπρότητα το 2016 συμπεριλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και τα απαραίτητα σ’ αυτές τις περιπτώσεις πυροτεχνήματα.
Όπως φαίνεται από το βίντεο που βγήκε σήμερα στο φως της δημοσιότητας, τα πάντα ξεκίνησαν βάσει προγράμματος, με τα πρώτα πυροτεχνήματα να υψώνονται προς τον ουρανό και να ξεσηκώνουν τα επιφωνήματα των θεατών.
Όμως η εξέλιξη όπως βλέπουμε δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς τα πυροτεχνήματα για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο σταμάτησαν να ταξιδεύουν προς τον ουρανό και έβαλαν… σημάδι τους θεατές.
Μόλις οι πρώτοι αντιλήφθηκαν τι επρόκειτο να επακολουθήσει άρχισαν να τρέχουν να απομακρυνθούν από το σημείο, την ίδια στιγμή που δυνατές εκρήξεις ακούγονταν από παντού. Ως αποτέλεσμα αυτής της δυσάρεστης κατάστασης ήταν ο τραυματισμός τουλάχιστον 10 θεατών οι οποίοι οδηγήθηκαν για περίθαλψη στο νοσοκομείο με εγκαύματα σε διάφορα μέρη των σωμάτων τους. Ενώ οι αρχές μιλούν για κακή σχεδίαση και δυσλειτουργία της εγκατάστασης, έχοντας παράλληλα υπό κράτηση τον υπεύθυνο για τα πυροτεχνήματα.
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button