
Επέστρεψαν από το μέτωπο της Βοιωτίας οι εθελοντές πυροσβέστες Λουτρακίου – Περαχώρας
Δύσκολη μάχη με τις φλόγες έδωσαν τις προηγούμενες ώρες τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας, προσφέροντας πολύτιμη συνδρομή στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που έπληξε την περιοχή της Ψάθας στη Βοιωτία.
Η αποστολή ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν τα 3 οχήματα και οι 6 εθελοντές του Συλλόγου επέστρεψαν ασφαλείς στη βάση τους. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, η κατάσταση που αντιμετώπισαν στο πεδίο ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη, με πολλαπλά και επικίνδυνα μέτωπα φωτιάς.
Σε μήνυμά τους, τα μέλη του Συλλόγου εξέφρασαν την ελπίδα να τερματιστεί το συντομότερο δυνατό ο πύρινος εφιάλτης που δοκιμάζει τις πληγείσες περιοχές, υπογραμμίζοντας για άλλη μια φορά την αυτοθυσία και την αλληλεγγύη των εθελοντικών δυνάμεων στην πρώτη γραμμή της πυροπροστασίας.



