Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Αρχική

Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις για ανασφάλιστους πολίτες

Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία: Δωρεάν εξετάσεις σε ανασφάλιστους πολίτες.

Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ) για δράσεις πρόληψης υγείας και ενημέρωσης των πολιτών, στο πλαίσιο των πολύπλευρων δράσεών της σε όλη την Ελλάδα.

Το μήνα Μάιο 2018, σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, θα πραγματοποιηθούν στο Κοινωνικό Καρδιολογικό Ιατρείο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (Ποταμιάνου 6, Ιλίσια) καρδιολογικές εξετάσεις για ανασφάλιστους πολίτες, σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας Καρδιακής Ανεπάρκειας της ΕΚΕ.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέσα στον Απρίλιο 2018 με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στο τηλέφωνο 210-7258003-8 (από Δευτέρα-Πέμπτη, ώρες 12.00-16.00) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση lignos@hcs.gr προκειμένου να κλείσουν το ραντεβού τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «διαχρονικά σταθεροί στόχοι της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας αποτελούν η ενημέρωση των πολιτών κάθε ηλικίας για τους παράγοντες κινδύνου καρδιαγγειακών νόσων και, συνολικά, στοχευμένες ενέργειες για τη μείωση της θνητότητας και νοσηρότητας»

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button