Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων:H νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου

Μετά το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών της 2ας Ιουνίου, που ανέδειξε Δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων τον Γιώργο Γκιώνη, η σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου διαμορφώθηκε ως εξής:

Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης.

Ο συνδυασμός του “Ανανεωτική Δημοτική Παρέμβαση Πολιτών” εκλέγει 9 δημοτικούς συμβούλους. Εκλέγονται οι: Σπύρος Ράτης, Σωτηρία Κορδαλή, Κώστας Δήμου, Κώστας Παντελέων, Σάκης Παπαθανασίου, Τάσος Σακελλαρίου, Σωτήρης Πέρρας, Δημήτρης Πρωτονοτάριος και Φίλιππος Θυμής, ο οποίος εκλέγεται καθώς ο Δήμαρχος δεν κατέχει θέση δημοτικού συμβούλου.

Από την παράταξη της Μαρίας Πρωτοπαππά, “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση” εκλέγονται 6 δημοτικοί σύμβουλοι στους οποίους προσμετράται και η επικεφαλής του συνδυασμού. Εκλέγονται οι: Σωτήρης Νικολάου, Παναγιώτης Πέτρου, Θύμιος Σακελλαρίου, Γιώργος Κοντός και Θανάσης Γεωργίου.

Ο συνδυασμός του Κώστα Λογοθέτη “Με τους Πολίτες Μπροστά” εκλέγει 4 δημοτικούς συμβούλους, οπότε εκτός του ίδιου εκλέγονται οι Θανάσης Μουζάκης, Δημήτρης Δέδες και Θοδωρής Πετρου.

Ο συνδυασμός “Αλλάζουμε Μαζί” εκλέγει 3 δημοτικούς συμβούλους και έτσι εκτός του επικεφαλής Ιωάννη Καραπανάγου εκλέγονται οι Κασσιανή Κόντη και Κώστας Σταυρόπουλος.

Υπόθεση Βασιλείου στο συνδυασμό “Ώρα για Δράση” που εκλέγει δύο δημοτικούς συμβούλους, καθώς εκτός του επικεφαλής Δημήτρη Βασιλείου, εκλέγεται και ο Βασίλης Βασιλείου.

Ο Συνδυασμός “Επιλογή Ευθύνης” εκλέγει επίσης 2 δημοτικούς συμβούλους. Συνεπώς τον επικεφαλής Κωστή Ζερβό θα πλαισιώνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Αλκιβιάδης Δρίτσας.

Τέλος από τη “Λαϊκή Συσπείρωση” εκλέγεται μόνον ο επικεφαλής Χρήστος Ασημακόπουλος.

Αυτοί είναι οι 27 νέοι δημοτικοί σύμβουλοι. Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος δεν υπολογίζεται καθώς θεωρείται από το Νομοθέτη ως το “εκτελεστικό όργανο” των αποφάσεων των δημοτικών συμβούλων, συνεπώς δεν έχει ψήφο.

perahoragr.blogspot.com


Διαβάστε Περισσότερα

 • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αγίων Θεοδώρων
 • ΤΟ «ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.» ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ COMER
 • ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ: Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί
 • ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ:»Εκεί που χρωστάγανε μας παίρνουν και το βόδι»!
 • ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ” Οι Περαχωρίτες πρέπει να καταλάβουν & να αντιδράσουν ΤΩΡΑ ! “
 • ΛΟΥΤΡΑΚΙ:»Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (κεκλεισμένων των θυρών)».
 • Λουτράκι: Ο Δημήτρης Βασιλείου απασφαλίζει και όποιος αντέξει – Συνέντευξη στο loutraki365
 • Επιστολή προς τον Διαχειριστή της κοινοπραξίας με την επωνυμία «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Τ.Α. – ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. – ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ».
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com