Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Αιφνιδιασμός από το ΠΑΜΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μαξίμου για το Ασφαλιστικό -Πώς ξεγέλασαν την αστυνομία [εικόνες]

Μέλη του ΠΑΜΕ από Συνδικάτα, εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, νεολαία, αυτοαπασχολούμενους πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σε μία κίνηση αιφνιδιασμού τα μέλη του ΠΑΜΕ κατάφεραν να φτάσουν έξω από Μέγαρο Μαξίμου χωρίς να τους σταματήσουν οι αστυνομικοί. Αν και η κινητοποίηση είναι δυναμική, οι συγκεντρωμένοι δεν έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων, αφού δεν έχουν κλείσει το δρόμο. Ολοι βρίσκονται πάνω στο πεζοδρόμο ακριβώς έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Μετά τον αιφνιδιασμό από τα μέλη του ΠΑΜΕ στο σημείο έφτασαν κι αλλες αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή.
Πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και έχω σηκώσει πανό με τα αιτήματά τους. Ζητούν «το έκτρωμα του σχεδίου διάλυσης της Κοινωνικής Ασφάλισης, Κυβέρνησης, επιχειρηματικών ομίλων, Ευρωπαϊκής Ένωσης, να παρθεί πίσω».

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου στις 07:30 και επιχείρησαν μάλιστα να μπουν μέσα, ωστόσο, οι αστυνομικές δυνάμεις τους απέτρεψαν.

Υπενθυμίζεται πως στις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας.

Πήγαν με τουριστικά λεωφορεία και ξεγέλασαν τους αστυνομικούς
Οι διαδηλωτές εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά με τρία τουριστικά λεωφορεία, η διέλευση των οποίων επιτρέπεται στην οδό Ηρώδου του Αττικού. Μπροστά στο Μέγαρο όμως, τα λεωφορεία σταμάτησαν ξαφνικά και κατέβηκαν οι διαδηλωτές.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται εκεί εμπόδισαν τους συγκεντρωθέντες να προχωρήσουν προς το Μέγαρο και να μπουν μέσα.(Επόμενο) »Διαβάστε Περισσότερα

 • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας
 • Nέα έρευνα για τον κορωνοϊό: Να πώς η μετάλλαξη Δέλτα οδηγήθηκε στην εξαφάνιση στην Ιαπωνία
 • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας
 • Νορβηγία: Η πρόεδρος του κοινοβουλίου στη δίνη ενός σκανδάλου
 • Φάρμακο AstraZeneca για τον κορωνοϊό: 83% αποτελεσματικό
 • COP26 – Νέο σχέδιο συμφωνίας με αναφορά στα ορυκτά καύσιμα
 • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας
 • Τι σημαίνει η επιμονή του πληθωρισμού;
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *