Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

«Έκτροπα» προκαλεί στο μουσείο της Μαντάμ Τισό το σέξι κέρινο ομοίωμα της Νίκι Μινάζ [εικόνες]

Τα μέτρα ασφαλείας του χρειάστηκε να ενισχύσει το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Μαντάμ Τισό στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, έπειτα από μία σειρά απρεπών επεισοδίων στον χώρο του που σχετίζονταν με την χυμώδη φιγούρα της γνωστής Αμερικανίδας τραγουδίστριας Νίκι Μινάζ.

Φωτογραφίες επισκεπτών του μουσείου που ποζάρουν δίπλα στην εκρηκτική Μινάζ κάνοντας άσεμνες χειρονομίες έχουν πλημμυρίσει το Ίντερνετ, προκαλώντας αμηχανία στη διεύθυνση του μουσείου, η οποία πιστεύει ότι έτσι θίγεται το προφίλ της επιχείρησης.

Το ομοίωμα της σέξι τραγουδίστριας είναι εμπνευσμένο από το τολμηρό βίντεο κλιπ του Anaconda και και είναι ντυμένο μόνο με ένα μαύρο κορμάκι με χρυσές αλυσίδες, που εξάπτει τη φαντασία.

Η πόζα του κρίνεται επίσης ιδιαίτερα προκλητική ωστόσο, σύμφωνα με το μουσείο, αυτό δεν δικαιολογεί την χυδαία συμπεριφορά ορισμένων «ασυγκράτητων» επισκεπτών του.

Στην επίσημη ανακοίνωση για την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας του, το Μαντάμ Τισό ανέφερε ότι, αν και σκοπός του μουσείου είναι να προσφέρει στο κοινό μία διασκεδαστική εμπειρία χωρίς περιορισμούς, οι επισκέπτες έχουν υποχρέωση να δείχνουν στοιχειώδη σεβασμό στα ομοιώματα και τους διασήμους που αναπαριστούν.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button