Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Φολέγανδρος: Mαθητής Δημοτικού κλώτσησε μέχρι θανάτου γάτα μέσα σε άδεια πισίνα

Δικογραφία σε βάρος δύο μαθητών Δημοτικού από τη Χώρα Φολεγάνδρου σχηματίστηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από την ιστοσελίδα zoosos.gr που τους δείχνει να κακοποιούν μια γάτα με έναν εξ αυτών μάλιστα να την κλωτσά επανειλημμένως στο κεφάλι με αποτέλεσμα το ζώο να χάσει τη ζωή του.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη στον προαύλιο χώρο και σε πισίνα – κλειστού αυτή την εποχή – ξενοδοχείου.

Την επίθεση των δύο αγοριών στο ανυπεράσπιστο ζώο αντιλήφθηκε ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου που άκουσε τις φωνές της γάτας.

Όταν η γυναίκα ρώτησε τα δύο παιδία τι είχε συμβεί εκείνα, όπως λέει, της απάντησαν ότι μια από τις αδέσποτες γάτες είχε πέσει στην άδεια πισίνα του διπλανού ξενοδοχείου.

Η γυναίκα αναζήτησε τη γάτα καθώς ήταν αυτή που τη φρόντιζε και όταν την εντόπισε αυτή ήταν ήδη νεκρή.

Αναζητώντας υλικό από τις κάμερες ασφαλείας εντόπισε το σκληρό βίντεο που ακολουθεί.

Σε αυτό φαίνονται τα δύο παιδιά αρχικά να καταδιώκουν το ζώο και να του πετούν αντικείμενα με την γάτα, η οποία ήταν τυφλή, να πέφτει μέσα στην πισίνα. Εκεί το ένα από τα δύο αγόρια φαίνεται να την κλωτσά πριν τελικά οι δύο μαθητές να αποχωρήσουν από την περιοχή σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Η γυναίκα που εντόπισε το νεκρό ζώο δήλωσε στο zoosos.gr ότι όταν ενημερώθηκε ο πατέρας του ενός από τα παιδιά για ό,τι συνέβη, η απάντησή του ήταν «παιδάι είναι».

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Νάξου έδωσε, επίσης, εντολή εκτός από την κατεπείγουσα προανάκριση να βεβαιωθεί και διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος των γονέων του αγοριού που κλωτσάει τη γάτα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες σε βάρος των ανηλίκων θα ασκηθεί δίωξη για τη δολοφονία της γάτας ενώ στους γονείς τους θα ασκηθεί δίωξη για παραμέληση ανηλίκου.

topontiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button