Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Τελευταίο αντίο για τον Αντώνη Κουκουλά

Πολιτικοί, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν σήμερα Κυριακή 12 Μαΐου, στον Ι.Ν. Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι, τον ιστορικό και συγγραφέα Αντώνη Κουκουλά, ο οποίος πέθανε στα 75 του χρόνια.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος είπε σήμερα το στερνό αντίο στον Αντώνη Κουκουλά. Στην τελετή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος, Γιώργος Γκιώνης, οι πρώην δήμαρχοι Γιάννης Γιωτάκης, Παύλος Παύλου, και Κώστας Λογοθέτης, ο βουλευτής Χρίστος Δήμας, ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Καζίνο Λουτρακίου, Γιάννης Βραχάτης, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΑΝΕΛ Κορινθίας Χάρης Μαρίνης, άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς χώρους, σχεδόν σύσσωμη η δημοτική παράταξη της Μαρίας Πρωτοπαππά, ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος αλλά και πολλοί απλοί πολίτες.

Κατά τον επικήδειο λόγο της, τον οποίο ανέγνωσε ο πάτερ Νικόλαος Βασιλόπουλος, η οικογένεια του Αντώνη Κουκουλά, στάθηκε στην πληθωρική προσωπικότητα του και τόνισε ότι ήταν αγωνιστής, ασυμβίβαστος, άνθρωπος που «δεν μάσαγε τα λόγια του», πάντα αφοσιωμένος στην οικογένειά του και στο διάβασμα. “Σε ευχαριστούμε για τις αξίες και τις αρχές που μας δίδαξες. Πεινούσες εσύ, για να φάμε εμείς. Πώς θα αναπληρώσουμε το κενό σου; Πώς θα προχωρήσουμε χωρίς εσένα; Θέλαμε να σου προσφέρουμε τόσα πολλά ακόμα αλλά εσύ θέλησες να πας στην αγκαλιά της Παναγίας που τόσο πολύ αγαπούσες”, ανέφεραν μεταξύ άλλων η σύζυγος, οι κόρες και η εγγονή του.

loutraki365.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button