Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Ρόδος: Έτσι σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη – Το τηλεφώνημα στον πατέρα της φοιτήτριας μετά τα μεσάνυχτα

Στον εισαγγελέα Ρόδου οδηγούνται, σήμερα το μεσημέρι, οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο, που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο. Πρόκειται για έναν 19χρονο Αλβανό, ο οποίος ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία και ένα 21χρονο Ροδίτη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται μέχρι τώρα τα όσα του καταλογίζονται.

Και οι δύο θεωρήθηκαν ύποπτοι από την πρώτη στιγμή, με βάση το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας. Οι δύο νεαροί κατηγορούνται ότι σκότωσαν τη φοιτήτρια στο σπίτι του ενός εξ αυτών, επειδή εκείνη αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις και αντιστάθηκε. Στη συνέχεια, μετέφεραν το πτώμα της στην παραλία της Λίνδου και το πέταξαν στη θάλασσα, όπου και βρέθηκε.

Οι δυο κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν σε υλικό από κάμερες να κινούνται με την άτυχη φοιτήτρια στη Ρόδο λίγο πριν την εξαφάνισή της. Στην διαλεύκανση της υπόθεσης οδήγησαν τόσο η μοιραία διαδρομή όσο και τα ίχνη DNA σε ένα σπίτι όπου πήγε η άτυχη Ελένη.

Πατέρας φοιτήτριας: Έτσι έμαθα ότι ομολόγησαν

Ο πατέρας της Ελένη Τοπαλούδη μιλάει στο NewsIt.gr, λίγες ώρες μετάτις ομολογίες των δραστών. Περιγράφει πως έμαθε τα τελευταία νέα από τον επικεφαλής λιμενάρχη: “Κάποια στιγμή προς το βράδυ διάβασα στο Ίντερνετ κάποια πράγματα και πήρα τηλέφωνο τον λιμενάρχη, που είναι ο συντονιστής.

Μου λέει κύριε Τοπαλούδη είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Του απάντησα πως θα έχω το κινητό μου ανοιχτό, όποτε προκύψει κάτι να με πάρετε τηλέφωνο. Και πράγματι ο άνθρωπος στις δυο παρά τέταρτο τα ξημερώματα με παίρνει και μου λέει κύριε Τοπαλουδη είναι αυτοί οι συγκεκριμένοι, ομολόγησαν. Δεν είπαμε κάτι περισσότερο. Τον ρώτησα τι ώρα θα πάει σήμερα (μετά τις 10.00 το πρωί) προκειμένου να βρεθούμε. Όποτε φεύγοντας από το ξενοδοχείο θα πάμε εκεί για να δούμε τι νέο μπορεί να μας πει.

Η άτυχη κοπέλα έχει καταγραφεί να μπαίνει στο λευκό βαν που ανήκει στον έναν από τους δύο και στη συνέχεια να απομακρύνεται από την περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι της. Στη συνέχεια τα στοιχεία από κάμερες αλλά και μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει οι αρχές, λένε ότι το λευκό βαν με την κοπέλα και τον έναν από τους δύο δράστες έκανε στάση σε καφετέρια, όπου επιβιβάστηκε και ο δεύτερος δράστης.

Οι αξιωματικοί που ερεύνησαν την υπόθεση φαίνεται μάλιστα ότι εντόπισαν ίχνη της κοπέλας και σε ένα σπίτι, έναν χώρο που σχετίζεται με τον έναν από τους δύο και έτσι αποφάσισαν να τους καλέσουν για εξέταση.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και σύντομα φαίνεται ότι θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Σήμερα αναμένεται και η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου, ενώ η σορός της άτυχης φοιτήτριας θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερή της πατρίδα, στο Διδυμότειχο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

newsit.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button