Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Εκτοπισμένοι στην Συρία. Ένα μικρό αγόρι, του οποίου η οικογένεια έχει εκτοπιστεί από τον τόπο της, πλένει το πρόσωπό του σε προσφυγικό καταυλισμό στην περιοχή Αζάζ της Συρίας.  

REUTERS / KHALIL ASHAWI

Ένα μικρό αγόρι, του οποίου η οικογένεια έχει εκτοπιστεί από τον τόπο της, πλένει το πρόσωπό του σε προσφυγικό καταυλισμό στην περιοχή Αζάζ της Συρίας.

Ευδιάθετος στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός. Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την είσοδό του στην έκτακτη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2021-2027, στις Βρυξέλλες.

REUTERS / YVES HERMAN

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την είσοδό του στην έκτακτη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2021-2027, στις Βρυξέλλες.

Ετοιμασίες στο Νεπάλ . Πιστός περπατάει στο εξωτερικό του ναού Παπουπατινάθ, στο Κατμαντού του Νεπάλ, μία μέρα πριν από την έναρξη του ινδουιστικού φεστιβάλ Shivaratri.

REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Πιστός περπατάει στο εξωτερικό του ναού Παπουπατινάθ, στο Κατμαντού του Νεπάλ, μία μέρα πριν από την έναρξη του ινδουιστικού φεστιβάλ Shivaratri.

Έτοιμη η πλατεία Ομονοίας. Γέμισε με νερό το συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας, η ανακατασκευή της οποίας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδος, θα παραδοθεί για χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαίτας

Γέμισε με νερό το συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας, η ανακατασκευή της οποίας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδος, θα παραδοθεί για χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας.

Διαμαρτυρία στο Σαν Σαλβαδόρ. Μία γυναίκα στο Σαν Σαλβαδόρ, του Ελ Σαλβαδόρ, συμμετέχει σε διαμαρτυρία στη μνήμη της 7χρονης Fatima Cecilia Aldrighett η οποία εξαφανίστηκε και το πτώμα της βρέθηκε αργότερα μέσα σε μία πλαστική σακούλα στο Μεξικό. 

REUTERS / JOSE CABEZAS

Μία γυναίκα στο Σαν Σαλβαδόρ, του Ελ Σαλβαδόρ, συμμετέχει σε διαμαρτυρία στη μνήμη της 7χρονης Fatima Cecilia Aldrighett η οποία εξαφανίστηκε και το πτώμα της βρέθηκε αργότερα μέσα σε μία πλαστική σακούλα στο Μεξικό.

Άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού. Στιγμιότυπο από την προγραμματισμένη εθνική τεχνική άσκηση μικρής κλίμακας «Λόγχη» (προκεχωρημένη άσκηση πυρών), η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πλοίων των Διοικήσεων Φρεγατών, Ταχέων Σκαφών, Πλοίων Επιτήρησης καθώς και της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών. Η εν λόγω άσκηση έλαβε χώρα στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τη διατήρηση και επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας των συμμετεχόντων.

Eurokinissi / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ.ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Στιγμιότυπο από την προγραμματισμένη εθνική τεχνική άσκηση μικρής κλίμακας «Λόγχη» (προκεχωρημένη άσκηση πυρών), η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πλοίων των Διοικήσεων Φρεγατών, Ταχέων Σκαφών, Πλοίων Επιτήρησης καθώς και της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών. Η εν λόγω άσκηση έλαβε χώρα στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τη διατήρηση και επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας των συμμετεχόντων.

Τσικνοπέμπτη στην Αθήνα. Υπάλληλοι ψήνουν κρέας κατά τη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων για την Τσικνοπέμπτη στη Βαρβάκειο Δημοτική Αγορά. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Υπάλληλοι ψήνουν κρέας κατά τη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων για την Τσικνοπέμπτη στη Βαρβάκειο Δημοτική Αγορά.

Ξεκινάει σήμερα το Διεθνές Φεστιβάλ Βερολίνου. Το 70ό Διεθνές Φεστιβάλ του Βερολίνου (Berlinale) πραγματοποείται από σήμερα, 20 Φεβρουαρίου,  έως και την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020.

REUTERS / FABRIZIO BENSCH

Το 70ό Διεθνές Φεστιβάλ του Βερολίνου (Berlinale) πραγματοποείται από σήμερα, 20 Φεβρουαρίου,  έως και την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020.

Διαστημική Εβδομάδα Μόδας . Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και την πασαρέλα του οίκου Moncler. 

REUTERS / ALESSANDRO GAROFALO

Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και την πασαρέλα του οίκου Moncler.

Πρόβες στη Βιέννη . Στιγμιότυπο από την τελική πρόβα για τον ετήσιο παραδοσιακό χορό Opera Ball στην Βιέννη της Αυστρίας. 

REUTERS / LISI NIESNER

Στιγμιότυπο από την τελική πρόβα για τον ετήσιο παραδοσιακό χορό Opera Ball στην Βιέννη της Αυστρίας.

Τηλεμαχία Δημοκρατικών . Δημοσιογράφοι παρακολουθούν την τηλεμαχία των έξι κορυφαίων υποψηφίων του Δημοκρατικού Κόμματος στα τηλεοπτικά πλατό του Λας Βέγκας. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο διακρίνονται ο Μάικλ Μπλούμπεργκ και ο Μπέρνι Σάντερς.

REUTERS / DAVID BECKER

Δημοσιογράφοι παρακολουθούν την τηλεμαχία των έξι κορυφαίων υποψηφίων του Δημοκρατικού Κόμματος στα τηλεοπτικά πλατό του Λας Βέγκας. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο διακρίνονται ο Μάικλ Μπλούμπεργκ και ο Μπέρνι Σάντερς.

Παιχνίδι στην παραλία. Κόσμος απολαμβάνει την ανατολή του ήλιου και το παιχνίδι στην παραλία Ονταρετα (Ondarreta) της ισπανικής πόλης Σαν Σεμπάστιαν.

EPA / JAVIER ETXEZARRETA

Κόσμος απολαμβάνει την ανατολή του ήλιου και το παιχνίδι στην παραλία Ονταρετα (Ondarreta) της ισπανικής πόλης Σαν Σεμπάστιαν.

Χειρουργείο μετά μουσικής από την... ασθενή . Στιγμιότπο από την χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο της 53χρονης Dagmar Turner στο νοσοκομείο King

via REUTERS / KING’S COLLEGE HOSPITAL

Στιγμιότπο από την χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο της 53χρονης Dagmar Turner στο νοσοκομείο King’s College του Λονδίνου. Η ασθενής όχι μόνο είναι ξύπνια αλλά παίζει βιολί κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Οι γιατροί ζήτησαν από την Turner να παίζει βιολί ώστε να εξασφαλίσουν πως δεν θα βλάψουν τα σημεία εκείνα του εγκεφάλου που ελέγχουν το συντονισμό και τις λεπτές κινήσεις των χεριών.

Αναχωρώντας από το «Diamond Princess». Δύο επιβάτες περιμένουν τα μέσα αφού αποβιβάστηκαν από το κρουαζιερόπλοιο «Diamond Princess» που βρίσκεται σε καραντίνα στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας από την αρχή του μήνα.  Χθες Τετάρτη αποβιβάστηκαν 443 επιβάτες οι εξετάσεις των οποίων έδειξαν ότι δεν είχαν μολυνθεί και δεν είχαν επαφή με φορείς. Η αποβίβαση του συνόλου των επιβατών αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή. Δύο, ωστόσο, από τους επιβάτες που μολύνθηκαν από τον COVID-19 πάνω στο κρουαζιερόπλοιο  πέθαναν σήμερα, σύμφωνα με το ιαπωνικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK και άλλα ιαπωνικά ΜΜΕ.

REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Δύο επιβάτες περιμένουν τα μέσα αφού αποβιβάστηκαν από το κρουαζιερόπλοιο «Diamond Princess» που βρίσκεται σε καραντίνα στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας από την αρχή του μήνα.  Χθες Τετάρτη αποβιβάστηκαν 443 επιβάτες οι εξετάσεις των οποίων έδειξαν ότι δεν είχαν μολυνθεί και δεν είχαν επαφή με φορείς. Η αποβίβαση του συνόλου των επιβατών αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή. Δύο, ωστόσο, από τους επιβάτες που μολύνθηκαν από τον COVID-19 πάνω στο κρουαζιερόπλοιο  πέθαναν σήμερα, σύμφωνα με το ιαπωνικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK και άλλα ιαπωνικά ΜΜΕ.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button