Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Στην αναμονή. Κόσμος περιμένει κοντά στο ναό Kedarnath, στην Ινδία. Ο ναός είχε καταστραφεί από πλημμύρες το 2013. 

EPA / STR

Κόσμος περιμένει κοντά στο ναό Kedarnath, στην Ινδία. Ο ναός είχε καταστραφεί από πλημμύρες το 2013.

Τέχνη στην Ελβετία. Στιγμιότυπο από την διεθνή έκθεση «Art Basel» στη Βασιλεία της Ελβετίας. 

EPA / GEORGIOS KEFALAS

Στιγμιότυπο από την διεθνή έκθεση «Art Basel» στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Εκτεταμένες πλημμύρες στη νότια Κίνα. Ένα κοπάδι ζώων διακρίνεται μετά βίας στην πλημμυρισμένη περιοχή Τζιάν, στην κινάζικη επαρχία Τσιανγκσί. Τουλάχιστον 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πλημμύρες που προκλήθηκαν από καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Κίνα, όπως μετέδωσε σήμερα το κινεζικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

REUTERS / China Stringer Network

Ένα κοπάδι ζώων διακρίνεται μετά βίας στην πλημμυρισμένη περιοχή Τζιάν, στην κινάζικη επαρχία Τσιανγκσί. Τουλάχιστον 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πλημμύρες που προκλήθηκαν από καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Κίνα, όπως μετέδωσε σήμερα το κινεζικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Χορός στη Λισαβόνα. Κόσμος συμμετέχει στους εορτασμούς για τη γιορτή του Αγίου Αντωνίου στη λεωφόρο Liberdade της Λισαβόνας. 

EPA / TIAGO PETINGA

Κόσμος συμμετέχει στους εορτασμούς για τη γιορτή του Αγίου Αντωνίου στη λεωφόρο Liberdade της Λισαβόνας.

Αλλαγή κατοικίας. Ένα κοπάδι ζώων καθοδηγείται στα θερινά του λημέρια σε βουνό στην αυτόνομη περιοχή της Κίνας, Σιντσιάνγκ.  

REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Ένα κοπάδι ζώων καθοδηγείται στα θερινά του λημέρια σε βουνό στην αυτόνομη περιοχή της Κίνας, Σιντσιάνγκ.

Γερμανικό τοπίο στα κόκκινα. Κόκκινος ουρανός σκεπάζει το τοπίο λίγο έξω από την γερμανική πόλη Κέμνιτς. 

EPA / FILIP SINGER

Κόκκινος ουρανός σκεπάζει το τοπίο λίγο έξω από την γερμανική πόλη Κέμνιτς.

Ζέστη στη Λευκορωσία. Κόσμος συμμετέχει σε πάρτι με σαπουνάδες στο water park «Dreamland» του Μινσκ. 

EPA / TATYANA ZENKOVICH

Κόσμος συμμετέχει σε πάρτι με σαπουνάδες στο water park «Dreamland» του Μινσκ.

Πάρκινγκ για βάρκες. Βάρκες που χρησιμοποιούνται για την μεταφορά επιβατών στον ποταμό Buriganga, στην Ντάκα του Μπαγκλαντές, έχουν στοιβαχτεί στην όχθη του ποταμού.

REUTERS / Mohammad Ponir Hossain

Βάρκες που χρησιμοποιούνται για την μεταφορά επιβατών στον ποταμό Buriganga, στην Ντάκα του Μπαγκλαντές, έχουν στοιβαχτεί στην όχθη του ποταμού.

Βόλτα στη Μάλτα. Μία γυναίκα περπατάει σε δρόμο της πόλης Ζαμπάρ, στη Μάλτα. 

REUTERS / Darrin Zammit Lupi

Μία γυναίκα περπατάει σε δρόμο της πόλης Ζαμπάρ, στη Μάλτα.

Έκανε πίσω η κυβέρνηση μπροστά στο «τσουνάμι» διαδηλωτών. Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές έχουν κατακλύσει τους δρόμους περιμετρικά της βουλής του Χονγκ Κονγκ, διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο αναφορικά με τους όρους έκδοσης υπόπτων στην ηπειρωτική Κίνα. Το εν λόγω νομοσχέδιο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Χονγκ Κονγκ από την Κυριακή, όταν και διαδήλωσαν περισσότεροι από 1 εκατ. πολίτες. Χθες τους διαδηλωτές δεν τους πτόησαν ούτε οι έντονες βροχοπτώσεις, καθώς το νομοσχέδιο ήταν προγραμματισμένο να τεθεί προς διαβούλευση στο κοινοβούλιο, τελικά όμως η κυβέρνηση της χώρας υπό την πίεση των διαδηλώσεων ανέβαλε τη διαδικασία, χωρίς να ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής της.

REUTERS / ATHIT PERAWONGMETHA

Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές έχουν κατακλύσει τους δρόμους περιμετρικά της βουλής του Χονγκ Κονγκ, διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο αναφορικά με τους όρους έκδοσης υπόπτων στην ηπειρωτική Κίνα. Το εν λόγω νομοσχέδιο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Χονγκ Κονγκ από την Κυριακή, όταν και διαδήλωσαν περισσότεροι από 1 εκατ. πολίτες. Χθες τους διαδηλωτές δεν τους πτόησαν ούτε οι έντονες βροχοπτώσεις, καθώς το νομοσχέδιο ήταν προγραμματισμένο να τεθεί προς διαβούλευση στο κοινοβούλιο, τελικά όμως η κυβέρνηση της χώρας υπό την πίεση των διαδηλώσεων ανέβαλε τη διαδικασία, χωρίς να ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής της.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button