Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

"Όχι στο μίσος, ναι στην αλλαγή". Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Βερολίνο κατά του εθνικισμού και υπέρ μιας Ευρώπης για όλους. Πάνω από 60 οργανισμοί και συλλογικότητες καλούν σε συγκεντρώσεις μία εβδομάδα πριν τις Ευρωεκλογές.

REUTERS / HANNIBAL HANSCHKE

Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Βερολίνο κατά του εθνικισμού και υπέρ μιας Ευρώπης για όλους. Πάνω από 60 οργανισμοί και συλλογικότητες καλούν σε συγκεντρώσεις μία εβδομάδα πριν τις Ευρωεκλογές.

Ανθοκομική έκθεση στο Τσέλσι. Στιγμιότυπο από τις τελικές προετοιμασίες για την Έκθεση Λουλουδιών, στο Τσέλσι του Λονδίνου.

REUTERS / HENRY NICHOLLS

Στιγμιότυπο από τις τελικές προετοιμασίες για την Έκθεση Λουλουδιών, στο Τσέλσι του Λονδίνου.

Γιορτή του Βεσάκ. Επισκέπτες αφήνουν χάρτινα φαναράκια στο ναό του Μπορομπουντούρ, κατά την διάρκεια τελετής για την ινδουιστική Ημέρα του Βεσάκ, στην πόλη Magelang της Ινδονησίας.

REUTERS / ANTARA FOTO

Επισκέπτες αφήνουν χάρτινα φαναράκια στο ναό του Μπορομπουντούρ, κατά την διάρκεια τελετής για την ινδουιστική Ημέρα του Βεσάκ, στην πόλη Magelang της Ινδονησίας.

Πανσέληνος πάνω από το Σίδνεϊ. Ένα αεροπλάνο περνά μπροστά από το φεγγάρι, πάνω από την πόλη του Σίδνεϊ.

EPA / SAM MOOY

Ένα αεροπλάνο περνά μπροστά από το φεγγάρι, πάνω από την πόλη του Σίδνεϊ.

Κυρίαρχη η Λυών. Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Λυών κατέκτησε το Champions League Γυναικών, συντρίβοντας την αντίστοιχη της Μπαρτσελόνα με 4-1.

REUTERS / LISI NIESNER

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Λυών κατέκτησε το Champions League Γυναικών, συντρίβοντας την αντίστοιχη της Μπαρτσελόνα με 4-1.

Για τους λάτρεις. Έκθεση παλιών αυτοκινήτων Μερσεντές στην πόλη Ίμοτσκι στην Κροατία.

REUTERS / ANTONIO BRONIC

Έκθεση παλιών αυτοκινήτων Μερσεντές στην πόλη Ίμοτσκι στην Κροατία.

Στις Κάννες η Μόνικα Μπελούτσι. Η Μόνικα Μπελούτσι μαγνήτισε τα βλέμματα του 72ού Φεστιβάλ των Καννών κατά την παρουσίαση της ταινίας "The best years of a life" (Les plus belles annees d

REUTERS / JEAN-PAUL PELISSIER

Η Μόνικα Μπελούτσι μαγνήτισε τα βλέμματα του 72ού Φεστιβάλ των Καννών κατά την παρουσίαση της ταινίας “The best years of a life” (Les plus belles annees d’une vie), του Γάλλου σκηνοθέτη Κλοντ Λελούς.

Βόλτα στο πάρκο. Μια γυναίκα κάνει βόλτα σε πάρκο στην Λευκωσία.

REUTERS / YIANNIS KOURTOGLOU

Μια γυναίκα κάνει βόλτα σε πάρκο στην Λευκωσία.

100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων. 100 φαναράκια φωτίζουν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

MotionTeam / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

100 φαναράκια φωτίζουν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Η "βασίλισσα της ποπ" στην Eurovision. Η Μαντόνα εμφανίστηκε λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στην σκηνή του Τελ Αβίβ. Η "βασίλισσα της ποπ" ερμήνευσε δύο τραγούδια, το ιστορικό "Like a prayer" και το "Future" από το νέο της άλμπουμ, Madame X, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Δύο χορευτές της πέρασαν μπροστά από την κάμερα αγκαλιασμένοι, έχοντας στις πλάτες τους, μια σημαία του Ισραήλ και μία της Παλαιστίνης.

EPA / ORIT PNINI / ISRAELI BROADCASTING UNION / HANDOUT

Η Μαντόνα εμφανίστηκε λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στην σκηνή του Τελ Αβίβ. Η “βασίλισσα της ποπ” ερμήνευσε δύο τραγούδια, το ιστορικό “Like a prayer” και το “Future” από το νέο της άλμπουμ, Madame X, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Δύο χορευτές της πέρασαν μπροστά από την κάμερα αγκαλιασμένοι, έχοντας στις πλάτες τους, μια σημαία του Ισραήλ και μία της Παλαιστίνης.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button