Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Προσευχή στην Κένυα. Μουσουλμάνοι συμμετέχουν στην προσευχή για την πρώτη Παρασκευή του ιερού μήνα νηστείας (Ραμαζάνι) στο Τέμενος Τζαμία, στο Ναϊρόμπι της Κένυας. 

REUTERS / BAZ RATNER

Μουσουλμάνοι συμμετέχουν στην προσευχή για την πρώτη Παρασκευή του ιερού μήνα νηστείας (Ραμαζάνι) στο Τέμενος Τζαμία, στο Ναϊρόμπι της Κένυας.

150 χρόνια Ελληνικοί σιδηρόδρομοι. Τοιχογραφία της καλλιτεχνικής ομάδας URBAN ACT αφιερωμένη στα 150 χρόνια του σιδηροδρόμου κοσμεί το 12ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης. 

MotionTeam / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τοιχογραφία της καλλιτεχνικής ομάδας URBAN ACT αφιερωμένη στα 150 χρόνια του σιδηροδρόμου κοσμεί το 12ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης.

Γερμανικές συνήθειες. Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος απολαμβάνει μία παγωμένη μπύρα κατά την επίσκεψή του στην οργανική φάρμα Herrmannsdorfer Landwerkstaetten στην περιοχή Glonn, κοντά στο Μόναχο της Γερμανίας. 

REUTERS / POOL

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος απολαμβάνει μία παγωμένη μπύρα κατά την επίσκεψή του στην οργανική φάρμα Herrmannsdorfer Landwerkstaetten στην περιοχή Glonn, κοντά στο Μόναχο της Γερμανίας.

Παράσταση Cirque du Soleil στη Γενεύη. Στιγμιότυπο από την παράσταση «Totem» του φημισμένου Cirque du Soleil στη Γενεύη της Ελβετίας. 

EPA / SALVATORE DI NOLFI

Στιγμιότυπο από την παράσταση «Totem» του φημισμένου Cirque du Soleil στη Γενεύη της Ελβετίας.

War Horse στο Χονγκ Κονγκ. Στιγμιότυπο από την πρόβα του έργου «War Horse» που ανεβαίνει στο Χονγκ Κονγκ. 

EPA / JEROME FAVRE

Στιγμιότυπο από την πρόβα του έργου «War Horse» που ανεβαίνει στο Χονγκ Κονγκ.

Στην Ιερουσαλήμ για προσευχή . Νεαροί Παλαιστίνιοι πηδούν το τείχος στην πόλη A-Ram town, η οποία βρίσκεται βόρεια της Ιερουσαλήμ, με σκοπό να λάβουν μέρος στην προσευχή της Παρασκευής για το Ραμαζάνι στο Τέμενος Αλ-Άκσα στην Ιερουσαλήμ.   

EPA / ATEF SAFADI

Νεαροί Παλαιστίνιοι πηδούν το τείχος στην πόλη A-Ram town, η οποία βρίσκεται βόρεια της Ιερουσαλήμ, με σκοπό να λάβουν μέρος στην προσευχή της Παρασκευής για το Ραμαζάνι στο Τέμενος Αλ-Άκσα στην Ιερουσαλήμ.

 

Γιορτή του Απριλίου στη Σεβίλλη. Γυναίκες ντυμένες με παραδοσιακά φορέματα συμμετέχουν στην παραδοσιακή Γιορτή του Απριλίου, γνωστή ως Feria de Abril, στη Σεβίλλη. 

REUTERS / MARCELO DEL POZO

Γυναίκες ντυμένες με παραδοσιακά φορέματα συμμετέχουν στην παραδοσιακή Γιορτή του Απριλίου, γνωστή ως Feria de Abril, στη Σεβίλλη.

Κ. Μητσοτάκης για βανδαλισμούς: Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι τραμπούκων. «Δεν είναι δυνατόν τα εμπορικά καταστήματα να βρίσκονται στο έλεος αδίστακτων τραμπούκων, οι οποίοι τα σπάνε και αποχωρούν ανενόχλητοι» δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, από την οδό Βουκουρεστίου, όπου καταστήματα έγιναν στόχος βανδαλισμού από κουκουλοφόρους το βράδυ της Πέμπτης.

INTIME NEWS / Δελτίο τύπου / POOL

«Δεν είναι δυνατόν τα εμπορικά καταστήματα να βρίσκονται στο έλεος αδίστακτων τραμπούκων, οι οποίοι τα σπάνε και αποχωρούν ανενόχλητοι» δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, από την οδό Βουκουρεστίου, όπου καταστήματα έγιναν στόχος βανδαλισμού από κουκουλοφόρους το βράδυ της Πέμπτης.

Δρώμενο στο μετρό. Ινδές, που σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης πάσχουν από θαλασσαιμία (μεσογειακή αναιμία), συμμετέχουν σε δρώμενο σε ένα βαγόνι του μετρό, στην Καλκούτα της Ινδίας, με αφορμή τη συμπλήρωση 158 χρόνων από τη γέννηση του ποιητή και κατόχου Νόμπελ Ραμπιντρανάθ Ταγκόρ. 

REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Ινδές, που σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης πάσχουν από θαλασσαιμία (μεσογειακή αναιμία), συμμετέχουν σε δρώμενο σε ένα βαγόνι του μετρό, στην Καλκούτα της Ινδίας, με αφορμή τη συμπλήρωση 158 χρόνων από τη γέννηση του ποιητή και κατόχου Νόμπελ Ραμπιντρανάθ Ταγκόρ.

Στη μάχη για την κατάκτηση της Σελήνης ο Τζεφ Μπέζος. Ο ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος ποζάρει με τα παιδιά από την οργάνωση «Club for the Future» έπειτα από την παρουσίαση της νέας σεληνακάτου, με το όνομα Blue Moon,η οποία προορίζεται να μεταφέρει εξοπλισμό και αστροναύτες στη Σελήνη ως το 2024.

REUTERS / CLODAGH KILCOYNE

Ο ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος ποζάρει με τα παιδιά από την οργάνωση «Club for the Future» έπειτα από την παρουσίαση της νέας σεληνακάτου, με το όνομα Blue Moon,η οποία προορίζεται να μεταφέρει εξοπλισμό και αστροναύτες στη Σελήνη ως το 2024.

Εγκαινιάστηκε η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου της Θεσσαλονίκης. Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια της 16ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου της Θεσσαλονίκης (ΔΕΒΘ), στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ-ΗELEXPO). Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 12 Μαΐου και έχει ως κεντρικό θέμα «Το πλήθος ως πρωταγωνιστής στη λογοτεχνία και την Ιστορία».

INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια της 16ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου της Θεσσαλονίκης (ΔΕΒΘ), στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ-ΗELEXPO). Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 12 Μαΐου και έχει ως κεντρικό θέμα «Το πλήθος ως πρωταγωνιστής στη λογοτεχνία και την Ιστορία».

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button