Χαϊδάρι: Τραγική κατάληξη για τον 60χρονο βενζινά που αυτοπυροβολήθηκε

enloutrakio

Βαριά σκιά έχει πέσει στην περιοχή του Χαϊδαρίου μετά την τραγική είδηση του θανάτου του 60χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας όπλο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, ο άτυχος άντρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, υποκύπτοντας στο σοβαρό τραύμα που είχε στο κεφάλι.

Πώς σημειώθηκε η τραγωδία στο πρατήριο

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης 20 Αυγούστου, λίγο μετά τις 8:00, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Ο 60χρονος βρισκόταν στον πρώτο όροφο των εγκαταστάσεων της επιχείρησής του όταν, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, έστρεψε το όπλο εναντίον του και αυτοπυροβολήθηκε.

Η κινητοποίηση και η μεταφορά στο νοσοκομείο

Τον σοβαρά τραυματισμένο επιχειρηματία εντόπισε μια 43χρονη υπάλληλος του βενζινάδικου, η οποία αντιλήφθηκε τι είχε συμβρεί και ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες αρχές. Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 60χρονο —ο οποίος είχε ακόμα τις αισθήσεις του κατά τη διακομιδή— και τον μετέφερε επειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Πηγή: www.newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα

Back to top button