ΕΚΤΑΚΤΟ – Δ. Κορινθίων: Αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις λόγω του πένθους για τον Νίκο Ταγαρά

enloutrakio

Σε επίσημη ανακοίνωση προχώρησε ο Δήμος Κορινθίων, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος για την απώλεια του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Νίκου Ταγαρά.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η δημοτική αρχή αποφάσισε την αναβολή όλων των προγραμματισμένων πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεών της έως και την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, ημέρα κατά την οποία θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο.

Παράλληλα, η διοίκηση του Δήμου εκφράζει δημόσια τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του εκλιπόντος πολιτικού, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην αυτοδιοικητική και πολιτική ζωή του τόπου.

Η επίσημη δήλωση του Δήμου Κορινθίων:

«Ο Δήμος Κορινθίων, συμμετέχοντας στο πένθος για την απώλεια του Υπουργού Νίκου Ταγαρά, ανακοινώνει την αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεών του έως και την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2026, ημέρα της κηδείας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα

Back to top button