Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

To «think tank» της CIA διαβλέπει προοπτική κατάρρευσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το 2016

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Την προοπτική κατάρρευσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εντός του 2016 και την δημιουργία μιας οικουμενικής κυβέρνησης τεχνοκρατών η οποία και θα αναλάβει να ψηφίσει και να εφαρμόσει όλα τα δύσκολα και αιματηρά μέτρα διαβλέπει το περιβόητο Stratfor.
«Ο φόβος του Grexit μπορεί να έχει μειωθεί σημαντικά, αλλά το 2016 θα είναι μία νέα χρονιά αστάθειας για την Ελλάδα, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ακόμη και το ενδεχόμενο κατάρρευσης της κυβέρνησης.»
Tο αμερικανικό ινστιτούτο γεωπολιτικών ερευνών Stratfor το οποίο ως γνωστόν αποτελεί την διανοητική «προέκταση» της CIA, σε ανάλυσή του gia to 2016 αναφορικά με την Ελλάδα, το Stratfor υποστηρίζει ότι η οικονομία της χώραςκλονίζεται από την αβεβαιότητα σε πολιτικό επίπεδο και την αναταραχή στο κοινωνικό.
«Η ελληνική οικονομία βρίσκεται μπροστά σε μία ακόμη χρονιά όπου θα απουσιάσει η ανάπτυξη αλλά η ανεργία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. Κατά το ινστιτούτο, ο παραπάνω συνδυασμός είναι ικανός να οδηγήσει σε διαμαρτυρίες και συχνές αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης, κάτι που με τη σειρά του θα την οδηγήσει να μειώσει την ταχύτητα εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων».
«Ως εκ τούτου κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ακόμη και το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να καταρρεύσει, με δεδομένη και την εύθραυστη κοινοβουλευτική πλειοψηφία που υπάρχει. Την ίδια ώρα, πάντως, οι Έλληνες πολίτες εμφανίζονται αντίθετοι σε πρόωρες εκλογές και ως εκ τούτου η πλέον ενδεδειγμένη λύση θα ήταν η δημιουργία μίας κυβέρνησης τεχνοκρατών ή μίας κυβέρνησης συνεργασίας, με πλειοψηφία ικανή να ψηφίσει τα νέα δύσκολα νομοσχέδια.»
«Για το 2016 η σοβαρότερη απειλή για την Ελλάδα δεν είναι η αποπληρωμή του χρέους αλλά η κοινωνική αναταραχή. Δεν θεωρείται πιθανή μία κρίση, όπως εκείνη του 2015 καθώς η χώρα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα πιεστικό χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής του χρέους, κάτι που σημαίνει ότι ο κίνδυνος χρεοκοπίας ή Grexit είναι χαμηλότερος από ότι το 2015».
Είναι σαφές ότι τα ξένα κέντρα επιθυμούν την δημιουργία μιας οικουμενικής κυβέρνησης ακριβώς διότι θεωρούν ανέφικτο την εφαρμογή των μνημονιακών μέτρων από μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση λόγω των αντιδράσεων που θα προκύψουν.
Θέλουν να μην είναι πολιτικοί για να μην τους ενδιαφέρει η επανεκλογή τους, και οι αντιδράσεις των πολιτών.

Διαβάστε Περισσότερα

 • Το περιβάλλον ως «γλύπτης» κρυστάλλων
 • Κύτταρα «αναγέννησαν» την καρδιά μετά από καρδιακό επεισόδιο
 • Αυτοκίνητο: Γιατί η ΕΕ στρέφει το ενδιαφέρον της στο υδρογόνο ως καθαρό καύσιμο
 • Ο Άρης ήταν υγρός μέχρι πρόσφατα
 • Η αποχή από τα social media μάς φτιάχνει τη διάθεση – Αποκαλυπτική μελέτη
 • Έρχονται τα αυτοκίνητα που διαθέτουν… πόδια και περπατούν (βίντεο)
 • Κορωνοϊός: Πώς προστατεύει από το κοινό κρυολόγημα
 • ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ-ΨΥΧΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *