Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Bίντεο: Εκτός ελέγχου η Κως – Συγκρούσεις αστυνομικών δυνάμεων με λάθρο – Δήμαρχος: «Κάντε κάτι – Θα χυθεί αίμα» (εικόνες)

Συγκρούσεις διεξάγονται μεταξύ αστυνομικών και λαθρομεταναστών στην Κω αυτή τη στιγμή. Βίντεο δείχνει λαθρομετανάστες να επιτίθενται σε αυτοκίνητα Ελλήνων πολιτών! 
Περίπου 1500 λαθρομετανάστες αρνήθηκαν να μπουν στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του νησιού και ξέσπασαν συγκρούσεις με τις δυνάμεις της αστυνομίας.
Προειδοποίηση ότι θα χυθεί αίμα από την έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Κω, με την συγκέντρωση στο νησί 7.000 λαθρομεταναστών απηύθυνε προς την κυβέρνηση (που δείχνει μεγάλη αδράνεια στο κρίσιμο εθνικό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης) ο δήμαρχος Γ.Κυρίτσης και ότι αν δεν πάρει πρωτοβουλίες η κυβέρνηση τότε θα έχουμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Tην ίδια ο κάτοικοι του Βοτανικού μηνύουν την κυβέρνηση για την «φαεινή» ιδέα της να μεταφέρουν χιλιάδες άγνωστους λαθρομετανάστες στην περιοχή τους με αποτέλεσμα να τελεί μελλοντικά ακόμα και η ζωή τους σε κίνδυνο, αφού ουδείς γνωρίζει το ποιόν των ανθρώπων αυτών και αν πρόκειται για ισλαμιστές εξτρεμιστές.
Λες και θα λυθεί το πρόβλημα με την μεταφορά κάποιων λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας. Με τα υπόλοιπα εκατομμύρια τι θα γίνει; Και τι θα συμβεί με τον νόμο περί ιθαγένειας που ψήφισε η κυβέρνηση; Σ επέντε χρόνια από σήμερα θα «αντικατασταθούμε» με το ζόρι με άλλους «Έλληνες» πιο βολικούς; Δεν είναι τυχαίο που η Ύπατη Αρμοστεία «δασκαλεύει » τους λάθρο να μην δίνουν όυτε δακτυλικά αποτυπώματα για να μην ταυτοποιούνται όπως έκανε χθες εκπρόσωπός της στην Κάλυμνο.
Στα διεθνιστικά κέντρα επιθυμούν την εξαφάνιση του γηγενή ελληνικού πληθυσμού ο οποίος είναι ενοχλητικός και ατίθασος για τους σχεδιασμούς των νεοταξιτών, συν τοις άλλοις λόγω Ορθοδοξίας κοιτάζει πάντοτε φιλικά προς την Μόσχα, και αυτό δεν αρέσει στην άλλη ακτή του Ατλαντικού.

Να τονίσουμε πως οι εργασίες συνεχίζονται για την εγκατάσταση των μεταναστών στον χώρο του δήμου Αθηναίων στον Ελαιώνα και μέχρι στιγμής έχουν στηθεί ήδη 66 κοντέινερ.
Σημειώνεται πως το 2007 το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ είχε πρωτοστατήσει στην ακύρωση της διπλής ανάπλασης Βοτανικού και Λεωφόρου Αλεξάνδρας βάση της οποίας θα δημιουργούνταν το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού και θα αναβάθμιζε την περιοχή.
Τότε είχε προτάξει οικολογικά προβλήματα η Κουμουνδούρου! Τώρα προφανώς δεν βλέπει οικολογικά προβλήματα. Υπενθυμίζεται ότι στον Βοτανικό θα κατασκευαστεί με διαδικασίες εξπρές το τέμενος για τους μουσουλμάνους που διαβιούν στην Αττική (νόμιμα ή παράνομα), και φυσικά οι λαθρομετανάστες που θα κατοικήσουν προσωρινα(;) (ουδέν μονιμότερον εκ του προσωρινού) θα είναι αταυτοποίητοι και μουσουλμανικού θρησκεύματος τουτέστιν, θα δημιουργηθεί στο κέντρο της Αθήνας ενα σημείο αναφοράς με τεράστιες πιθανότητες αν όχι βεβαιότητες προσέλκυσης εξτρεμιστών και στοιχείων που ανήκουν σε εγκληματικές οργανώσεις όπως το ISIL.

 


Διαβάστε Περισσότερα

 • Η Γη θα αποκτήσει δακτύλιο σαν του Κρόνου αλλά θα είναι από… σκουπίδια
 • Black Friday – Πώς να αποφύγετε τις παγίδες για να ψωνίσετε online με ασφάλεια
 • Εικόνα για τον covid με βάση την ορθόδοξη βυζαντινή παράδοση, στο παρεκκλήσι της Αγίας Κορώνας στο Μόναχο
 • Τα χρηστήρια πινάκια της Δωδώνης υποψήφια για εγγραφή στο πρόγραμμα της UNESCO «Μνήμη του Κόσμου»
 • ΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΕΣΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
 • Η Vodafone και ο «Δημόκριτος» ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον για όλους με ψηφιακή καινοτομία αιχμής, made in Greece!
 • Εθνικό Αστεροσκοπείο: Αυξάνεται σταδιακά η ηλιακή ακτινοβολία που φτάνει στο έδαφος
 • Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *