
Μέγαρο Μουσικής: Εκδήλωση μνήμης για τον Βαρδή Βαρδινογιάννη με παρουσία πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου
Η οικογένεια Βαρδινογιάννη τίμησε χθες 25/11 τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Πατριάρχη της, Βαρδή Βαρδινογιάννη.
Μία εκδήλωση μνήμης που πραγματοποιήθηκε χθες, 25 Νοεμβρίου 2025, στο Μέγαρο Μουσικής, έφερε κοντά εκπροσώπους της πολιτικής, επιχειρηματικής και δημοσιογραφικής σκηνής, τιμώντας τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Πατριάρχη της οικογένειας Βαρδινογιάννη, Βαρδή Βαρδινογιάννη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν κορυφαίες προσωπικότητες της δημόσιας ζωής, μεταξύ των οποίων οι πολιτικοί αρχηγοί Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Ανδρουλάκης και Αλέξης Τσίπρας, καθώς και οι Κωνσταντίνος Τασούλας, Προκόπης Παυλόπουλος, Νίκος Δένδιας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Κωστής Χατζηδάκης, Ευάγγελος Μυτιληναίος, Γιάννης Στουρνάρας, Δημήτρης Μελισσανίδης, Θοδωρής Κυριακού και Μαριάννα Λάτση.
Παρόντες ήταν επίσης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με τη μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς και ο Χάρης Δούκας.
Η εκδήλωση περιλάμβανε βίντεο που αναδείκνυε στιγμές από τη ζωή, την επιχειρηματική πορεία και την οικογενειακή διαδρομή του Βαρδή Βαρδινογιάννη, υπογραμμίζοντας το εύρος της επιρροής και της προσφοράς του στον επιχειρηματικό και κοινωνικό τομέα της χώρας.



