Μπράβο τους! Δύο χρόνια πεταμένη η κολόνα — αφού βρίσκουν κορόιδα…

enloutrakio

Μια φωτιστική κολόνα του Δήμου παραμένει πεταμένη στην άκρη του δρόμου για πάνω από δύο χρόνια. Οι κάτοικοι αγανακτούν για τη σπατάλη και την αδιαφορία των αρμόδιων υπηρεσιών, ενώ το ερώτημα για το ποιος ελέγχει τη συντήρηση της δημοτικής περιουσίας παραμένει αναπάντητο.

Εδώ και πάνω από δύο ολόκληρα χρόνια, μια φωτιστική κολόνα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων παραμένει πεταμένη και εγκαταλελειμμένη, μάρτυρας της αδιαφορίας και της κακοδιαχείρισης που φαίνεται να επικρατεί στις δημοτικές υπηρεσίες.

Παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις από κατοίκους της περιοχής, κανείς δεν έχει φροντίσει να την απομακρύνει ή να την επανατοποθετήσει, δείχνοντας για άλλη μια φορά πως τα χρήματα των δημοτών αντιμετωπίζονται με προκλητική αμέλεια.

Ποιος ελέγχει τη συντήρηση του δημοτικού φωτισμού;
• Πού καταλήγουν τα κονδύλια για τις τεχνικές υπηρεσίες;
• Και, κυρίως, μέχρι πότε θα παραμένουν “πεταμένα” όχι μόνο τα δημόσια αντικείμενα, αλλά και η ίδια η ευθύνη;

Η εικόνα αυτή δεν είναι μεμονωμένη. Είναι σύμπτωμα μιας δημοτικής διοίκησης που φαίνεται να έχει ξεχάσει πως κάθε ευρώ του προϋπολογισμού προέρχεται από τις τσέπες των δημοτών.

Οι πολίτες του Λουτρακίου αξίζουν σεβασμό, διαφάνεια και έργα — όχι υποσχέσεις και αδιαφορία.
Γιατί όταν βρίσκουν πάντα “κορόιδα” να τους ψηφίζουν, όπως λένε αγανακτισμένοι κάτοικοι, τότε η αμέλεια μετατρέπεται σε αλαζονεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα

Back to top button