Παναγιώτης Πέτρου: Ο ιός που χτυπάει τα πληκτρολόγια και δεν μπορείς να γράψεις κάποιες λέξεις, όπως για παράδειγμα “Μαρία Πρωτοπαππά” ή “Δύναμη Δημιουργίας”…
Παλιότερα υπήρχε ‘ο δαίμων του τυπογραφείου’ που ήταν η αιτία όπου επιρριπτονταν κάποια λάθη που έβλεπαν το φως σε εφημερίδες, βιβλία, περιοδικά κλπ.
Στη στη σύγχρονη εποχή υπάρχει ο δαίμων του πληκτρολογιου. Πρόκειται για ιό που χτυπάει τα πληκτρολόγια και δεν μπορείς να γράψεις κάποιες λέξεις, όπως για παράδειγμα Μαρία Πρωτοπαππά ή Δύναμη Δημιουργίας.
Για το λόγο αυτό πιθανότατα ας πούμε γράφτηκε ότι ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχωρας-Αγίων Θεοδώρων αποφάσισε το κλείσιμο του δρόμου Σχινος-Αλεποχωρι, χωρίς να αναφέρεται ότι η Δύναμη Δημιουργίας και Μαρία Πρωτοπαππά προσπάθησε να το αποτρέψει αυτό για λόγους που αναφέρθηκαν στο χθεσινό ΔΣ και ψήφισε αποχή προσπαθώντας να υπάρξουν εναλλακτικές λύσεις για να μην κλείσει ο δρόμος αλλά και η ασφάλεια των διερχομένων να μην κινδυνευσει. Όπως επίσης πρότεινε και να ληφθεί μέριμνα για τους επαγγελματίες που πλήττονται οικονομικά από το κλείσιμο του δρόμου που η Δημ. Αρχή αποφάσισε. Ήταν η μόνη που έκανε κάτι τέτοιο. Έτσι για τον δαίμων του πληκτρολογιου.
Επίσης να θυμήσουμε ότι η Δημ. Αρχή αρνιόταν πεισματικά να φτιάξει το δρόμο Σχινο-Στραβά παρολες τις επανηλλειμενες προτάσεις μας με την αστεία δικαιολογία ότι δεν αφήνει το Δασαρχειο. Ξαφνικά χθες ακούσαμε ότι έχει μπει σε διαδικασία χρηματοδοτησης. Ξεκάθαρη ευθύνη της Δημ. Αρχής ή αν θέλετε του α’ βαθμού αυτοδιοικησης.
Να ξεκαθαρίσουμε και κάτι άλλο. Το ότι ένα τέτοιο πρέπει να το φτιάξουν οι 2 περιφέρειες δεν είναι θέμα δυνατοτήτων αλλά αρμοδιοτήτων.
Φέρει ευθύνη ο α’ βαθμός Τοπικής Αυτοδιοικησης. ΜΕΓΆΛΗ!!!! Θα μπορούσε να ξεσηκώσει ο Δήμαρχος την κοινωνία ή να πιέσει με χίλιους τρόπους για την κατασκευή του ( στο χωριό έτσι κάναμε)?Προφανώς. Τι έκανε?
Απλα ο Δήμαρχος Γ. Γκιωνης σε κάθε προεκλογική περίοδο έταζε και περηφανευοταν ότι είναι έτοιμες οι μελέτες και ότι το έργο ξεκινάει. Ψηφαλακια ήταν αυτά. Αρκετά.
Ας μην κάνει τώρα τον Πόντιο Πιλάτο και να μιλάει πάλι για νέες μελέτες και εκατομμύρια και μάλιστα χωρίς συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα.
Φέρει ευθύνη και μάλιστα μεγάλη.
Αυτά τα ολίγα για τον δαίμων του πληκτρολογιου.