Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Βγήκε από την εντατική η Μαρινέλλα…

 

Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία νοσηλευόταν σε ΜΕΘ, μετά το σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από τρεις εβδομάδες, την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή του Ηρωδείου.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση:

Βγήκε από τη ΜΕΘ η Μαρινέλλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου «Υγεία» το πρωί της Τετάρτης (16.10.24).

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία.

Οι θεράποντες ιατροί
Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης, Κωνσταντίνος Σπέγγος»

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα μεταφερθεί σε κλινική αυξημένης φροντίδας, με τους γιατρούς να περιμένουν τις επόμενες ημέρες για να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις για την αποκατάσταση της υγείας της.

Το αιμάτωμα φαίνεται πως έχει απορροφηθεί σε μεγάλο βαθμό και η βαριά αγωγή που λάμβανε έχει αποδώσει καρπούς «Μετά πρέπει να πάει σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Αυτά είναι τα στάδια» σημείωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, στο MEGA.

Σημειώνεται πως η αγαπημένη τραγουδίστρια μπορούσε από την πρώτη στιγμή να μιλήσει, γεγονός που γέμιζε αισιοδοξία τόσο τους γιατρούς που την παρακολουθούσαν και τα αγαπημένα της πρόσωπα, όσο και όσους αγωνιούσαν για την τύχη της.

 

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η κόρη της Τζωρτίνα, η εγγονή της, καθώς και ο εγγονός της, που ήρθε εκτάκτως από το εξωτερικό.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button