Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

«Ο ΙΒΥΚΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΟΥ!

 

 

Η διδακτική χρονιά 2024-2025 ξεκίνησε και επίσημα και είναι ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε την δυνατή ομάδα των καταξιωμένων συνεργατών μας σε μια σειρά μικρών αφιερωμάτων!

Συνεχίζουμε την παρουσίαση με την Μαρία Τσομπανάκου! ➖ Maria Tsompanakoy

▪ Η Μαρία, πολύτιμος συνεργάτης του Ίβυκου, έχει αναλάβει την διδασκαλία στο Θεατρικό Εργαστήρι του Ίβυκου από το 2022, τόσο στην ομάδα ενηλίκων όσο και στο παιδικό και εφηβικό τμήμα, ενώ παράλληλα διδάσκει Θεατρική Αγωγή στο Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Κορίνθου.

▪ Γεννημένη το 1989, έχει καταγωγή και διαμένει στο Λουτράκι Κορινθίας. Το πάθος της για το θέατρο την οδήγησε το 2013 στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη, απ’ όπου αποφοίτησε το 2016.

▪ Παρακολούθησε διάφορα εργαστήρια υποκριτικής με ενδεικτικά τα: «Η Μέθοδος Του Θόδωρου Τερζόπουλου», «Αρχαίο Δράμα-Στέφανος Κυριακίδης», «Σώμα Και Τέχνη Της Υποκριτικής»- Δούτσιου Σίσυ, Σεμινάριο Υποκριτικής «Βjouxdekant», Σεμινάριο Υποκριτικής-Νίκος Κουρής, Σεμινάριο Υποκριτικής-Άντζελα Μπρούσκου.

▪ Έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός και αναλάβει τη σκηνοθεσία στα θεατρικά έργα : Χορός-«Το Ξυλάδικο Του Βόλου»- Γ. Αρμένης (2015), Γιατρός-«Ψύχωση»-Σαγρής Τάσος (2016), “Amors”- Βοηθός Συντονισμού-Σ. Γουλιώτη & Α. Πανταζάρας (2017), «Ζητείται κλόουν ηλικιωμένος»-Σκηνοθέτης-Τσομπανάκου Μαρία (2018), «Leopold ή κόβοντας τα δάχτυλα του κοινού»-Σκηνοθέτης-Τσομπανάκου Μαρία (2019), «Αγγέλα»- Αγγέλα & Σκηνοθέτης- Τσομπανάκου Μαρία (2020), «Οι Ηλίθιοι»-Σκηνοθέτης- Τσομπανάκου Μαρία (2024).

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button