Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Ο ΑΟ. Λουτρακίου απέσπασε πολύτιμο βαθμό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αμαρυνθιακό

 

⚡️Υπεροχή και Πολύτιμος Βαθμός στον Αγώνα με τον Αμαρυνθιακό!

🧡🖤 Ο ΑΟΛ πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αμαρυνθιακό, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 1-1. Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς με το γκολ του Ντελέκου στο 6ο λεπτό, η ομάδα του Λουτρακίου ήταν η κυρίαρχη του παιχνιδιού και έδειξε την ανωτερότητά της σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

⚽️Από τη στιγμή που δέχτηκε το γκολ, ο ΑΟΛ ανέβασε τον ρυθμό του, κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο με ταχύτητα, καλή κυκλοφορία της μπάλας και καλύτερη συνολική οργάνωση. Η ομάδα του Λουτρακίου δεν άφησε περιθώρια για αντεπιθέσεις και συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 41ο λεπτό, όταν ο Αργυρόπουλος κέρδισε πέναλτι και ο Χαρτσιάς εκτέλεσε εύστοχα, φέρνοντας το σκορ στο 1-1.

🥅 Παρά την πίεση του Αμαρυνθιακού, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τις επιθέσεις τους να είναι πιο οργανωμένες και να δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Η ομάδα του Λουτρακίου δεν έδωσε περιθώρια στους αντιπάλους της να εκμεταλλευτούν το προβάδισμα και διατήρησε τη δυναμική της μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

🏃‍♂️Συνθέσεις:

*Αμαρυνθιακός: Κυριατζής, Χατζηστάμου, Πέππας, Τσέλλος, Νικολόπουλος, Ντελέκος, Torra, Ταυταρίδης, Γκιόσι, Πουλιανός, Ζαχαράκης.
*ΑΟΛ: Τουργέλης, Δημητρίου, Γκούμας, Στρατίκης, Αργυρόπουλος, Πετρίδης, Καμαρός, Δαμουλιανός, Πέτρου, Χαρτσιάς, Βασίλας.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο ΑΟΛ συνεχίζει την πορεία του με θετικό πρόσημο, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε καλή φόρμα και έχει τη δυνατότητα να φτάσει μακριά στο φετινό πρωτάθλημα.

🥅 Χαρτσιάς

🙏

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button