Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Το Λουτράκι αντιδρά για το νερό – Επίκειται συνάντηση δημαρχών – Σε αναμονή για τη στάση της Περιφέρειας

 

 

Αντιδρά το Λουτράκι
Το θέμα του νερού και της ΔΕΥΑ Λουτρακίου απασχόλησε τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου. Ομόφωνα αυτοδιοικητικοί και φορείς του δήμου λένε όχι στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε κατάργηση και συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ αφαιρώντας ουσιαστικά το βασικότερο κοινωνικό αγαθό, το νερό, από τους δήμους και σταδιακά να τις ιδιωτικοποιήσει.

Ο Τάσος Μαστραντωνάκης, δ/ντης της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΛ και πρόεδρος των εργαζομένων πραγματοποίησε μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση στο σώμα του ΔΣ και μετέφερε την απόφαση των εργαζομένων να αγωνιστούν με κάθε μέσο και να παραμείνει το νερό στην τοπική αυτοδιοίκηση, στις τοπικές κοινωνίες, γιατί εκεί ανήκει.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης ενημέρωσε πως επίκειται συνάντηση με όλους τους δημάρχους στην Κορινθία για να συζητηθεί το θέμα και να αποφασίσουν από κοινού για τις επόμενες δράσεις. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η θέση που θα επιλέξει να κρατήσει η Περιφερειακή Αρχή καθώς ο κ. Πετρίτσης που παραβρέθηκε στο ΔΣ ανέφερε ότι ο κος Πτωχός δεν έχει συγκεκριμένη άποψη ισχυριζόμενος πως θέλει να έχει πρώτα μια ολιστική ενημέρωση.

 

 

Πηγή Σφεντόνα

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button