Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΚΟΡΙΝΘΊΑΣ

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις εκλογές του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κορινθίας για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου και στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος που θα πραγματοποιηθούν:
ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Σάββατο 28/9, 11:00-14:00 και 17:00-21:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κυριακή 29/9, 10:00-14:00 και 17:00-21:00 στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, στον πρώτο όροφο
ΚΙΑΤΟ: Δευτέρα 30/9, 16:00-21:00 στο Εργατικό Κέντρο Κιάτου
Συμμετέχουμε όλοι, δυναμώνουμε το σωματείο μας, δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας!
Κανείς μόνος του απέναντι στην εργοδοσία! Η μόνη λύση απέναντι στο τέρας της ακρίβειας, στα εξαντλητικά ωράρια-λάστιχο, στους καθηλωμένους μισθούς που τελειώνουν στη μέση του μήνα, στο δυσβάσταχτο κόστος για θέρμανση, υγεία, μόρφωση των παιδιών μας είναι η οργάνωση και ο αγώνας!
Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσουμε το σωματείο μας, να παλέψουμε για την κάλυψη των αναγκών μας, για σταθερή δουλειά με δικαιώματα!
Αρνούμαστε να πληρώνουμε με τον ιδρώτα και την ίδια μας τη ζωή τα κέρδη τους! Αρνούμαστε οι μεγαλοεπιχειρηματίες και οι κυβερνήσεις να μας καταδικάζουν σε μισή ζωή, ψηφίζοντας τον ένα αντεργατικό νόμο μετά τον άλλο, κλέβοντας το δικό μας πλούτο για να αυγαταίνουν τα κέρδη τους και να χρηματοδοτούν πολέμους για τη σφαγή άλλων λαών!
Γραφόμαστε στο σωματείο μας, παλεύουμε όλοι μαζί για αξιοπρεπή δουλειά και ζωή. Ψηφίζουμε στις εκλογές του σωματείου και συνεχίζουμε αγωνιστικά. Διεκδικούμε:
Να καταργηθούν τώρα όλοι οι αντεργατικοί νόμοι που πέρασαν οι κυβερνήσεις
ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους, με ουσιαστικές αυξήσεις που να καλύπτουν τις απώλειες από τον πληθωρισμό. Επαναφορά των κατακτήσεων όπως οι 3-ετίες
Υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους δουλειάς. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλους νεκρούς και τραυματίες, θύματα για τα κέρδη των αφεντικών!
7ωρο-5ημερο-35ωρο! Όχι στην 6ημερη εργασία, στις ελαστικές μορφές απασχόλησης, στην απλήρωτη εργασία και τις απλήρωτες υπερωρίες! Επαναφορά της Κυριακάτικης αργίας!
Κατάργηση του ΦΠΑ στα βασικά είδη πλατιάς κατανάλωσης. Μείωση στο κόστος της ενέργειας (ηλεκτρικό ρεύμα-πετρέλαιο-καύσιμα)
Απεμπλοκή της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους! Δε δεχόμαστε ο κλεμμένος ιδρώτας μας να χρηματοδοτεί τη σφαγή άλλων λαών για τα κέρδη των μεγαλοαφεντικών κάνοντας στόχο το λαό μας!

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button