Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Θύμιος Σακελλάρης: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι θέλουμε άμεσα λύση

 

Χιλιάδες κάτοικοι στα Ίσθμια και τις γύρω περιοχές εκφράζουν την αγανάκτησή τους μετά την κατεδάφιση της γέφυρας στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στον Ισθμό η οποία κρίθηκε αναγκαία λόγω του σοβαρού προβλήματος στατικότητας που προέκυψε μετά από την πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε στο σημείο, συνεπεία της ανατροπής βυτιοφόρου.

Όπως αναφέρθηκε και χθες σε άρθρο μας, οι κάτοικοι της περιοχής αναγκάζονται πλέον να διανύουν καθημερινά 25-30 χιλιόμετρα αντί για τα 3,2 χιλιόμετρα που θα χρειάζονταν αν ήταν ανοιχτή η βυθιζόμενη γέφυρα, προκειμένου να μεταβούν στην Κόρινθο ή το Λουτράκι. Αυτή η κατάσταση έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση και δυσκολίες στην καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο Θύμιος Σακελλάρης, πρώην δημοτικός σύμβουλος κάτοικος Καλαμακίου και επαγγελματίας οδηγός, τονίζει σε βίντεο που δημοσίευσε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Οι κάτοικοι δεν έχουν πρόσβαση ούτε από τη βυθιζόμενη γέφυρα Ισθμίας, η οποία δεν λειτουργεί από τον Απρίλιο λόγω έργων συντήρησης, με αποτέλεσμα η περιοχή να είναι πλέον αποκομμένη από την απέναντι πλευρά.

Οι κάτοικοι ζητούν άμεσα λύση και προειδοποιούν ότι αν δεν δοθεί σύντομα λύση στο πρόβλημα, θα ξεκινήσουν κινητοποιήσεις για να εκφράσουν την αντίθεσή τους και να διεκδικήσουν το δίκιο τους.

 

Πηγή σφεντόνα

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button