Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Καταγγελία συμπολίτη μας για το κυκλοφοριακό μπάχαλο στην διασταύρωση του δρόμου προς Λουτράκι, στον Ισθμό…

 

Λάβαμε μια καταγγελία με την παρακάτω φωτογραφία συμπολίτη μας και αναγνώστη του Εν Λουτρακίω, με την οποία δικαιολογημένα μας εκθέτει την αγανάκτηση σου, αφού στο σημείο που διασταυρώνεται η οδοποιία από και προς Λουτράκι με την παλιά ΕΟ. Αθηνών Κορίνθου, στον Ισθμό, λόγω της έλλειψης φαναριών ρύθμισης της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο, σήμερα το μεσημέρι, σχηματίστηκε ουρά αυτοκινήτων που έφτανε κοντά στα φανάρια προς Επίδαυρο με αποτέλεσμα, να χρειαστεί πολύς χρόνος για να διασχίσει κάποιος οδηγός την διασταύρωση και να στρίψει για Λουτράκι.

Φυσικά λόγω της κίνησης στην περιοχή το ίδιο συνέβαινε και από τον δρόμο που εξέρχεται από το Λουτράκι με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα κυκλοφοριακό μπάχαλο στην περιοχή, που μόνο ασφάλεια δεν εξασφαλίζει ενώ ταλαιπωρεί σε ώρες αιχμής και όλους τους  οδηγούς.

 

Η περιφέρεια Πελοποννήσου πρέπει να δει το συγκεκριμένο πρόβλημα και να τοποθετήσει φανάρια γιατί εκτός από την εικόνα εγκατάλειψης της συγκεκριμένης τουριστικής περιοχής, κάτοικοι και επισκέπτες, ξένοι ως επί το πλείστον, ερχονται αντιμέτωποι  με μια κατάσταση που μόνο ευρωπαϊκό κράτος δεν θυμίζει.

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button