Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

500.000 λαθρομετανάστες έτοιμοι να έρθουν στην Ελλάδα!

Ο Χαλάφ Ακχόσο, ένας 32χρονος Σύρος σε συνέντευξη του σε ιστοσελίδα αποκαλύπτει πως έρχονται στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας πάνω από 500.000 λαθρομετανάστες!
«Ετοιμάζονται να έρθουν μέσω Τουρκίας πάνω από 500.000 χιλιάδες μετανάστες από Συρία,  Αφγανιστάν,  Ιράν, Ιράκ, Αλγερία, Μαρόκο και Πακιστάν.  Αυτοί οι άνθρωποι είναι φοβισμένοι λόγω των πολεμικών καταστάσεων που ζουν θέλουν μία δεύτερη ευκαιρία ζωής και πληρώνουν όσο όσο για να φύγουν. Πουλάνε σπίτια, ό,τι έχουν και δίνουν στους δουλεμπόρους από 1.000 μέχρι και 2.000 δολάρια ανά άτομο για να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα. Αν κάποιος δεν έχει χρήματα δεν μπορεί να μπει καν μέσα στη βάρκα.
Ξέρω ότι το Σεπτέμβρη θα έρθουν πάρα πολλοί μετανάστες εδώ. Κάθε μέρα είμαι από τα χαράματα στην Ομόνοια και βλέπω πάνω από 200 άτομα να είναι συγκεντρωμένα χωρίς να ξέρουν τι θα κάνουν και που θα πάνε. Εδώ στο κέντρο έρχονται πιο πολύ Σύροι, που είναι ήσυχοι και δε δημιουργούν προβλήματα. Αυτοί που είναι από Πακιστάν ή Αφγανιστάν πηγαίνουν στην πλατεία Βικτωρίας. Οι Σύροι μη ξεχνάμε ότι έρχονται με χρήματα άρα μπορούν να αγοράσουν και το φαγητό τους και ότι θέλουν άρα δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλούνται οι ιδιοκτήτες μαγαζιών στο κέντρο. Εγώ επειδή μιλάω και ελληνικά είμαι εδώ και 8 χρόνια σε αυτή τη χώρα προσπαθώ να τους βοηθάω. Είμαι κοντά τους για ό,τι με χρειαστούν. Οι μετανάστες αν ήξεραν την κακή οικονομική κατάσταση που επικρατεί εδώ στην Ελλάδα δεν πιστεύω ότι θα έρχονταν ποτέ»,


« (Προηγούμενο)Διαβάστε Περισσότερα

 • Επίθεμα υπόσχεται να βάλει τέλος στην «κλασική» εξέταση αίματος
 • Μετακίνηση: Πόσα άτομα επιτρέπονται σε ΙΧ και ταξί από 25 Ιανουαρίου
 • Θόδωρος Αγγελόπουλος Ο ελεγειακός ποιητής των κινηματογραφικών εικόνων και της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και κοινωνικής πραγματικότητας…
 • Ερευνα – κορωνοϊός : H πανδημία προκαλεί διαταραχή μετατραυματικού στρες
 • Η Ισπανία επενδύει δυναμικά στον ήλιο με το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό έργο στην Ευρώπη
 • Χρόνια ημικρανία: Νέα μέθοδος για την αντιμετώπισή της
 • Μια όμορφη συνεργασία και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση θα δούμε αυτό το Σάββατο μέσω zoom από τους διαδικτυακούς συνδέσμους της σχολής μας.
 • Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ PLP ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ! (BINTEO)
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com