Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

??‍♀️Επιστροφή στη διοργάνωση της καρδιάς μας!!!

??

Με την ισχυρή υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ Θεοδώρων, του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου και της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, η πόλη του Λουτρακίου θα φιλοξενήσει από 2-8 Ιουλίου 2022 το Cosmogym Summer 4all 2022.

Το Πάρκο Παραλίας, στην καρδιά της πόλης του Λουτρακίου, αναμένεται να είναι το σημείο αναφοράς για τους 1788 αθλητές και αθλήτριες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

Προερχόμενοι από 55 φορείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν 94 χορευτικά και γυμναστικά προγράμματα, στην ειδικά διαμορφωμένη για τις ανάγκες της διοργάνωσης σκηνή, με φόντο το ηλιοβασίλεμα του Κορινθιακού Κόλπου.

Ισχυρό όμως θα είναι το αποτύπωμα της διοργάνωσης και στην τοπική κοινωνία καθώς 21 ομάδες θα πραγματοποιήσουν από 1 έως 7 διανυκτερεύσεις με το συνολικό αριθμό να φθάνει τις 1454 διανυκτερεύσεις και οι υπόλοιπες θα κάνουν την παρουσία τους με μονοήμερη εκδρομή.

Παράλληλα ο χώρος της εστίασης και της διασκέδασης θα έχει αντίστοιχα οφέλη, καθώς κατά την εβδομάδα της διοργάνωσης αναμένονται πάνω από 2500 επισκέπτες, γονείς και φίλοι των ομάδων που θα πάρουν μέρος.

Επιστροφή λοιπόν στην κανονικότητα, αλλά με όλες τις προφυλάξεις που ο νόμος προβλέπει, επιστροφή στο άθλημα που αγαπάμε, επιστροφή στη διοργάνωση της καρδιάς μας!!

☀️ Σας περιμένουμε να ζήσουμε όλοι μαζί μια γυμναστική εβδομάδα ξεχωριστή!!
.
.
.
.
.
#cosmogymgr #cosmogymsummer4all #summer4all #gymnasticseverywhere #gymnastics #acrobatics #acrobaticgymnastics #acrobaticgymnastics #rythmicgymnastics #rythmics #gymnastics4all #summeringreece #gymnasticsforall #gymnasticsforlife #gymnasticsfestival #gymfestival #gymfest #sportfest #dance #dancing #danceforall

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button