Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ωριμότητα αντρών: Αντιστρόφως ανάλογη της ηλικίας τους

Η ωριμότητα των αντρών δεν εξαρτάται από την ηλικία τους. Πολλές φορές συναντάμε άντρες κάτω των 30 που είναι ώριμοι, μπορείς να συζητήσεις μαζί τους ποικίλα θέματα και ξέρουν πραγματικά πως να φερθούν σε μια γυναίκα. Άλλες πάλι φορές συναντάμε άντρες άνω των 30, ανώριμους που το μόνο που έχουν να σου πουν καθ’ όλη τη διάρκεια μιας συζήτησης, νομίζοντας ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα σε ρίξουν, είναι:

1)”είσαι πολύ όμορφη”, 2)”είσαι πολύ σέξι”,3)”έχεις πολύ ωραία μάτια”. Και μετά από λίγο, ξανά απ’ την αρχή με διαφορετική σειρά αυτήν την φορά:”.1)”Είσαι πολύ σέξι”,2)”έχεις πολύ ωραία μάτια”, 3)”είσαι πολύ όμορφη”. Μας αρέσει να ακούμε  κολακευτικά σχόλια,αλλά υπάρχουν και όρια! Και μετά αναρωτιέσαι : ”Ζει σε άλλον πλανήτη”; Τόσα θέματα υπάρχουν που μπορείς να συζητήσεις χωρίς να βαρεθείς! Θέματα σχετικά με τη ζωή, τον κόσμο, τις εμπειρίες σου, τους ανθρώπους, τα όνειρα, ακόμη και την οικονομία ή την πολιτική! Γι’ αυτό δεν ισχύει αυτό που λένε:”όσο πιο μεγάλος είναι ένας άντρας τόσο πιο ώριμος είναι”. Η ωριμότητα των αντρών εξαρτάται από τις εμπειρίες τους, τα απωθημένα τους, τις δυσκολίες που έχουν περάσει, την ανασφάλεια που μπορεί να έχουν, τα ”πιστεύω”τους για τις γυναίκες, τις γενικότερες επιθυμίες τους από τη ζωή.

Ένας ανώριμος άντρας φαίνεται από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσεις μαζί του. Θα φανεί η ανασφάλειά του, τα απωθημένα του για στιγμές που δεν έχει ζήσει μέχρι σήμερα, ή οι πληγές που του έχει αφήσει μια άλλη γυναίκα. Ένας άντρας που δεν έχει διάθεση, να σου τα δώσει όλα, θα φανεί από τις πολύ μικρές λεπτομέρειες. Δεν σου αξίζει να έχεις στο πλευρό σου έναν άνθρωπο που φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά του, που φοβάται μήπως πληγωθεί, που ζητάει μόνο εφήμερη σχέση, και όλα αυτά επειδή παλιότερα, κάποια -κάπου -κάπως τον πλήγωσε!

Όλοι,οι άντρες είναι διαφορετικοί, ξεχωριστοί, μοναδικοί… αρκεί να είσαι έξυπνη για να μπορείς να τους καταλάβεις….κι εσύ μόνο ξέρεις τι πραγματικά σου αξίζει!

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button