Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Χωρίζει ο Μίνωας Κυριακού την Μαρί μετά από 12 χρόνια γάμου; (φωτό )

της Μαρίνας Νικολάκη

Εντονες είναι οι φήμες τις τελευταίες ώρες πως ο ιδιοκτήτης του ομίλου Αντέννα, Μίνωας Κυριακού και η σύζυγος του ηθοποιός και παρουσιάστρια Μαρί Κωνσταντάτου παίρνουν διαζύγιο. Συγκεκριμένα τον ερχόμενο Δεκέμβριο, στις δέκα του μηνός για την ακρίβεια, θα έκλειναν δεκατρία χρόνια γάμου, μόνο που σύμφωνα με όλα όσα ακούγονται ο Μίνωας και η Μαρί Κυριακού, δεν είναι πλέον ζευγάρι στην ζωή.

Πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η οικογένεια Κυριακού προφυλάσσει πολύ καλά την προσωπική ζωή των μελών της, τόσο ώστε να μην επιθυμεί να μάθει ο κόμος ευχάριστα η δυσάρεστα γεγονότα που την αφορούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mononews.gr πρόκειται για ένα συναινετικό διαζύγιο το οποίο προχωράει τις τελευταίες εβδομάδες με άκρα μυστικότητα, ανάμεσα στο ζευγάρι, που τηρεί πλήρη εχεμύθεια, σε ότι αφορά το θέμα. Ποτέ εξάλλου δεν έδωσαν δικαίωμα συζήτησης όλα αυτά τα χρόνια του κοινού τους βίου, που ξεκίνησε επίσημα στις 10 Δεκεμβρίου του 2004. Τότε δηλαδή , που σε μια τελετή στην Αγία Σοφία της Σόφιας στην Βουλγαρία ένωσαν την ζωή τους με την παρουσία ελάχιστων καλεσμένων…
Τον Μινωα και τη Μαρί τότε πάντρεψε ένα φιλικό ζευγάρι  με παρευρισκόμενους τα παιδιά του Μίνωα, τους γονείς και την αδερφή της Μαρί και μια παιδική φίλη της νύφης.Το ειδύλλιο είχε ξεκινήσει από μια φιλία χρόνων η οποία εξελίχθηκε σε μια σχέση ζωής, την οποία το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει μακριά από την δημοσιότητα.
Για αρκετό καιρό το ειδύλλιο μεταξύ τους αποτελούσε κοινό μυστικό αλλά το αποκάλυψαν προς έκπληξη όλωνς κάποιες κοινές φωτογραφίες ανάμεσα στον ισχυρό επιχειρηματία και την νεαρή τότε ηθοποιό… που αρκετός κόσμος θυμάται από τις συμμετοχές της σε σήριαλ του ΑΝΤ1.
Οι δικηγόροι των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει να επεξεργάζονται τις λεπτομέρειες, ενώ θεωρείται σίγουρο πως και οι δύο πλευρές θα επιδείξουντην απαραίτητη σύνεση ώστε η διαδικασία να τελειώσει σύντομα και ομαλά, αφού δεν επιθυμούν καμιά αντιδικία μετά από 12 χρόνια κοινού ευτυχισμένου βίου.
Ποια είναι όμως η γυναίκα που χώρισε τον ισχυρό επιχειρηματία και αρχηγός της οικογένειας του ΑΝΤ1;
Το 1993 η Μαρί Κυριακού -τότε Κωνσταντάτου- ήταν μόλις 22 χρονών και είχε πίσω της μια καριέρα 7 χρόνων, αφού από τα 15 της πρωταγωνιστούσε στην σειρά «Μικροί- Μεγάλοι».
Εκείνη τη χρονιά είχε φωτογραφηθεί για περιοδικό της εποχής:
Το κείμενο που συνόδευε την φωτογράφηση ανέφερε:
Από κοντά μοιάζει τελείως διαφορετική από τους ρόλους που παίζει. Τώρα ετοιμάζει τη «Γόβα Στιλέτο» ενώ όλοι μιλάνε για την ερμηνεία της στην ταινία «Σταδιακή βελτίωση καιρού». Τα πάντα μοιάζουν ξεκαθαρισμένα πάνω της. «Κάνω ηθοποιία επειδή μου αρέσει. Δεν με ενδιαφέρει κάτι να είναι εμπορικό με ενδιαφέρει αρκεί να έχει ένα καλό story». Βλέπει TV; «Με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων ως ένα βαθμό. Δεν έχει γραφτεί ποτέ κάτι κακό για μένα. Στους άντρες με εκνευρίζει να φάσκουν και να αντιφάσκουν. Αλλά να λένε, άλλα να εννοούν και στο τέλος άλλα να κάνουν».
Τα βράδια πηγαίνει κινηματογράφο η στο Rumors (σ.σ. club της δεκαετίας του 90). Αν ζούσε σε κάποια άλλη εποχή θα προτιμούσε τον Μεσαίωνα. Όσο για το μέλλον «Σίγουρα θα ήθελα να κάνω ένα παιδί, αλλά δεν ξέρω ακόμη αν θα κάνω οικογένεια. Είναι πολύ νωρίς για να το σκεφτώ».
Πάντως αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, η Μαρί Κυριακού φαίνεται ότι έχει κάνει τον χρόνο σύμμαχο της αφού παραμένει ίδια με το κορίτσι, εκείνης της εποχής.
Το πρώτο και βασικό λοιπόν που μας έρχεται στο μυαλό όταν διαβάζουμε για τη Μαρί Κυριακού είναι ότι σπάνια φωτογραφίζεται δημόσια, κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα ΜΜΕ και φυσικά αγαπάει πολύ τα παιδιά, αν και δεν έχει αποκτήσει δικά της.
Η Μαρί Κυριακού έκανε μια φωτογράφηση, η οποία ήταν πολύ πιο σέξι από εκείνες που μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα.
Σε συνέντευξη μάλιστα έχει μιλήσει για τον γάμο της με τον 73χρονο μεγιστάνα των media, Μίνωα Κυριακού και την λάθος αντιμετώπιση που είχε στην αρχή του έγγαμου βίου.«Στην αρχή της σχέσης με το σύζυγό μου, και στα πρώτα χρόνια του γάμου μου, ήμουν περισσότερο μαζεμένη από το κανονικό. Αισθανόμουν μια αμφιβολία στα βλέμματα του κόσμου, οπότε ήμουν πιο συγκρατημένη.Τα χρόνια όμως πέρασαν και θέλω να πιστεύω πως απέδειξα ποια είμαι πραγματικά».
Και συνέχισε: «Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο γιατί τον αγάπησα. Για μένα ήταν πολύ φυσιολογικό να είμαστε μαζί και δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο. Μέσα από τη δουλειά μου απέδειξα πως δεν επιδίωξα ποτέ να γίνω μια κυρία που κάθεται και κάνει νύχια, ψώνια, και κοσμικές εμφανίσεις. Δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω, και μάλιστα να δουλεύω πολύ. Δεν με απασχολεί πια αν θα με κοιτάξει κάποιος στραβά».
Χαμηλούς τόνους από ότι φαίνεται θα κρατήσει και στο συγκεκριμένο διαζύγιο, το οποίο συζητείται δεόντως, αφού αφορά ένα ηχηρό επιχειρηματικό όνομα όπως είναι ο κ. Μίνωας Κυριακού, που στις 31 Μαΐου έχει τα γενέθλια του, μόνο που αυτή την φορά δεν θα έχει στο πλευρό του λένε οι καλά πληροφορημένοι την σύζυγό του, αλλά μόνο τα παιδιά του…
Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τις ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού:
Κυριακού
Κυριακού
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button