Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Φρικιαστικό: Αρουραίος δάγκωσε νεογέννητο μέσα σε θερμοκοιτίδα (βίντεο)

Άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, λίγες μόλις ώρες αφότου ήρθε στον κόσμο, έδωσε ένα μωράκι, το οποίο δέχθηκε πολλαπλές δαγκωματιές από έναν αρουραίο μέσα σε θερμοκοιτίδα μαιευτηρίου.

Το αίμα των νοσηλευτών πάγωσε όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του τρωκτικού μέσα στη θερμοκοιτίδα, έπειτα από τα ουρλιαχτά του νεογέννητου, το οποίο απομάκρυναν με πληγές σε όλο του σχεδόν το σώμα.

Το βίντεο μάλιστα που απαθανατίζει τον τεράστιο αρουραίο να περιφέρεται μέσα στο δεύτερο «σπίτι» του μωρού, πριν το προσωπικό καταφέρει να τον «συλλάβει», επιτείνει την αίσθηση του φρικιαστικού.

«Είναι λυπηρό αυτό που συνέβη. Ελπίζουμε να μην αντιμετωπίσουμε ποτέ ξανά κάτι τέτοιο» ανέφερε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου, Bernadette Seaver στο Μπελίζ της κεντρικής Αμερικής, εξηγώντας: «Πιστεύουμε ότι εισέβαλε από την οπή εξαερισμού».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως μόλις πριν μερικούς μήνες το νοσοκομείο είχε αντιμετωπίσει μια πρωτοφανή εισβολή αρουραίων, αναγκάζοντας τους ιθύνοντες να χτίσουν νέα αποθήκη τροφίμων.

«Λάβαμε δραστικά μέτρα και δεν αφήνουμε πλέον εκτεθειμένο τίποτα φαγώσιμο», κατέληξε ο Bernadette Seaver, επιβεβαιώνοντας πως η μητέρα και το μωράκι της πήραν τελικά εξιτήριο από το νοσοκομείο απόλυτα υγιείς.

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button