Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Τσίπρας: “Η Ζωή και ο Παναγιώτης μου έτρωγαν το συκώτι”

Ο Αλέξης Τσίπρας… εξομολογήθηκε σε συνεργάτες του τι πέρασε στο κόμμα με την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα ο Πρωθυπουργός εκμυστηρεύτηκε σε συνεργάτες του ότι « η Ζωή και ο Παναγιώτης μου έτρωγαν το συκώτι. Αισθανόμουν σαν τον Προμηθέα Δεσμώτη».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ο παραλληλισμός έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο ομώνυμη τραγωδία του Αισχύλου αποτελεί μια από τις πιο συζητημένες παραστάσεις του καλοκαιριού. Στο σημείωμα της παράστασης αναφέρεται: ο Προμηθέας κραυγάζει πως η αμφισβήτηση της εξουσίας είναι πάντα ένα ρήγμα και ότι γίνεται έτσι η πρώτη φωνή στην ανθρώπινη ιστορία που δηλώνει ευθαρσώς: Είμαι ρεαλιστής γιατί ζητώ το αδύνατο. Και το ζητώ χωρίς άλλο λόγο από τον εαυτό μου».

Στις ίδιες συνομιλίες ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε ψύχραιμος τόσο για τις επικείμενες εκλογές όσο και για την κατάσταση εντός του ΣΥΡΙΖΑ μετά το διαζύγιο με την Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον σχηματισμό της Λαϊκής Ενότητας στις γραμμές της οποίας πέρασε σημαντικός αριθμός όχι μόνο μελών της ΚΟ του κόμματος αλλά και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button