Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Τρεις συλλήψεις για εμπορία ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν και συνολικά 94 κιλά κάνναβης κατασχέθηκαν από την Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο σε δύο ξεχωριστές υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών που αποκαλύφθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Για την πρώτη υπόθεση συνελήφθησαν δύο αδέλφια, ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 48 και 55 ετών, κατηγορούμενοι ότι στην κατοχή τους βρέθηκαν πάνω από 52 κιλά χασίς, ποσότητα η οποία φαίνεται ότι προοριζόταν να διοχετευθεί σε πιάτσες τοξικοεξαρτημένων της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αρχικά εντοπίστηκε ο 48χρονος στην Τούμπα και σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε σακίδιο με αυτοσχέδια συσκευασία κάνναβης, βάρους 1 κιλού και 168 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, στις Συκιές, όπου κατασχέθηκαν 45 αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 51 κιλών και 54 γραμμαρίων. Στη συγκεκριμένη οικία εντοπίστηκε ο 55χρονος αδελφός του, που συνελήφθη κι αυτός.

Η δεύτερη υπόθεση, στην οποία κατασχέθηκαν περίπου 42 κιλά χασίς, φαίνεται να συνδέεται με ελληνοαλβανική συμμορία διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Από την Αστυνομία ανακοινώθηκε ότι συνελήφθη μία 32χρονη από την Αλβανία, όταν κατόπιν έρευνας που έγινε στο σπίτι της στην Τούμπα, αλλά και σε υπόγειο που φέρεται ότι χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα», εντοπίστηκαν 43 δέματα με 41 κιλά και 982 γραμμάρια κάνναβης.

Επιπλέον, βρέθηκαν στο ίδιο σημείο 15.500 ευρώ, που εκτιμάται ότι προέρχονται από εμπορία ναρκωτικών.

Η συλληφθείσα, η οποία χαρακτηρίζεται από την Αστυνομία ως «ηγετικό στέλεχος» συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών, οδηγείται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button