Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες τρόφιμοι στο Δαφνί από την πυρκαγιά

Τρεις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός από τη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 17.00 το απόγευμα σε ισόγειο κτήριο του ψυχιατρικού νοσοκομείου «ΔΑΦΝΙ». Άλλοι δύο ασθενείς τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αττικόν.

Τραγωδία με τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες σημειώθηκε σε πτέρυγα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου ΑττικήςΠρόκειται για τρόφιμους, δεμένους στα κρεβάτια τους, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους πιθανόν από αναθυμιάσεις. Πληροφορίες μιλούσαν και για πιθανό τέταρτο νεκρό, ωστόσο σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το εν λόγω άτομο αγνοείται και εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην βρισκόταν στον χώρο του νοσοκομείου.

Στο «ΔΑΦΝΙ» εξελίχθηκαν τρομακτικές εικόνες, με πολλούς τρόφιμους να μην μπορούν να μετακινηθούν από μόνοι τους λόγω κινητικών προβλημάτων ενώ σημειώθηκαν και λιποθυμίες συγγενών των ασθενών.

Στο σημείο επιχείρησαν 11 οχήματα με 33 πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν συνολικά περίπου 17 άτομα. Λίγο μετά τις 17.45 η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Το zougla.gr επικοινώνησε με το νοσοκομείο, υπάλληλοι του οποίου ανέφεραν ότι η κατάσταση είναι πλέον ελεγχόμενη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι εκκενώθηκε μια πτέρυγα για προληπτικούς λόγους.

Τα αίτια της πυρκαγιάς ακόμη διερευνώνται, ωστόσο διαρροές κάνουν λόγο ότι τρόφιμος έβαλε φωτιά σε χώρο του νοσοκομείου. Στο νοσοκομείο μετέβη ο υπηρεσιακός υπουργός Υγείας Θάνος Δημόπουλος.

Δείτε αποκλειστικές εικόνες του zougla.gr από τον χώρο του νοσοκομείου

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button